Arkadaşlar havalarda soğuk zaten su içemiyorum böyle az su içip de sorunsuz geçirenler var mı?
Su içemiyorum 🥲
- Düzenlendi
Mst12 Valla bende öyleydim sonra kontrole gittim doktor bebeğin suyu azalmış su içmiyor musun dedi bi korku sardı beni meğer su içmek bebeğin suyu için önemliymiş o günden sonra suya limon attım elma kabuğu attım tadını değiştirirek içtim alıştım Şuan da 2. Gebeliğim yine sudan midem bulanıyor yine içine elma kabuğu atarak içiyorum faydası oluyor günde 2 2.5 litre su tüketiyorum normali öyleymiş
Mst12 aslında ne kadar su o kadar az enfeksiyon içemiyorsanız da bol bol yogurt ayran tüketin 💕☺️
bende su içemiyordum, kendime bir tane pipetli pembe simli bir bardak aldım şimdi çok keyifli bir şekilde içiyorum, desenli ve pipetli bir şey alırsan öyle dene bence ilgini çeker ☺️
Mst12 yanımda şu şişesi taşıyorum çok olmasa da gördükçe içiyorum aklıma geldikçe 1 yudum bile olsun içiyorum zaten ilerleyen zamanlarda anlarsın dilin damağın kuruyor böyle illa su icesin geliyor su hem senin hem bebeğin için çok yararlı çok sağlıklı zorla da olsa icmeni tavsiye ediyorum 39+2 den sesleniyorum 😂🥰
- Düzenlendi
Mst12 benim hiç su içme alışkanlığım yok maalesef. Bu zamana kadar bi sorun yaşamadım belki yaşım genç diyedir. Hamileyim şimdi doktor 2 litre dedi ama ben en fazla 1 litre içebiliyorum. Çokta üzülüyorum bu duruma ama çok içince de midem combul combul oluyor su ağzıma geliyor. E havalar da soğuk. Bu aralar sıcaklıklar arttı içmeye başladım. Yazın içeriz inşallah bol bol
Mst12 yemin ediyorum sudan nefffret ettim ya okadar sıkıldımki zorla içiyorum🥲