Aydanaydn hakkımızda hayırlısı olsun ben dayanamıyom artık belimin bacaklarımın ağrısından hiç uyuyamıyom uyukusuzlukta mide bulantısı yapmaya başladı
FFatmanur3232
- 15 Tem 2020
- 8 Ara 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 37+4 yarın doğuma giriyorum kızlar tartışmasında
Deebg Rabbim sanada sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Miniksusam93mr nie küveze aldılar canım sana izin veriyolarmı emzirmene falan kilosu nasıl
Deebg yok canım sezeryan benim terciğim normalde cuma günü olcaktım bugun geceden belli belim ve bacaklarım şiddetli ağrıyor doktoruma dedim öne alalım istersen doğumu iki gün dedi bende kabul ettim cuma günü değilde çarşanba günü alcam kucağıma iki gün erken doktorum bi aksilik çıkmaz dio bebeğinde sende sağlıklı görünüyorsunuz dio 3 kilo var bebeğim şuan inşallah hayırlı sağlıklı kavuşurum
Bacaklarımda şiddetli ağrılarım var doktorum cuma günü sezeryana alcaktı tam 38 haftayken gel yarın alalım dedi kızım olcak inşallah 18 gün erken geliyoruz dua edin lütfen
- Sezaryen gerçekten bu kadar kötü mü ? tartışmasında
Ebrul beneğimle ilgilenememekten korkuyorum ve kilodan dolayı hemen iyileşmez die korkuyorum
merve90 biraz kilom var havada sıcakya o yüzden korkuyorum iyileşmez die 😞
Doktorum sezaryen yapalım rahat et diyor bende ilk gebeliğimde 4 aylım düşük yaptım üstüne hemen 2 ay sonra hamile kaldım ve bedenim gerçekten çok yorğun normal doğumdan korkmuyorum ama artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum Bir an önce doktorum belden uyuşturup sezaryen yapcak önümüzdeki cuma 38. Haftamda ama herkez olma sezeryan die tutdurdu ve korkutuyorlar sezeryan olanlar olumlu bişiler diyin ya 😂
- Kızlar alışveriş için erken mi ?? 😊 tartışmasında
Bence yapmalısın canım ilerleyen haftalarda çok ağırlaşıp ve yorulacaksın tam zamanı bence 👍🏻👍🏻👍🏻
- Erken doğum 35+4 doğuranlar bakabilir mi? tartışmasında
Arinna bugun hareketlerimiz düzeldi bi 10 gün daha kaldın dedi doktorum
Bugun hareketlerimiz düzeldi 1 haftaya tekrar konturollerimizi yapalım korktuğum bişi olursa hemen gel dedi 10 15 gün içinde doğurursun dedi pregestan kullanıyodum kesti
Kızlar bebeğimin hareketleri çok azaldı 35+4 günlüğüz ve kasıklarımda hafif ağrı vardı doktoruma gittim Alttan muane etti 1 parmak açıklığın var dedi sonra nst yaptı sancım çıkmadı ve bebeğin hareketleride istenilenden az çıktı şeker yüklemesi gibi bi serum varmış ondan taktı tekrAr nst yaptı gene istenilen hareketlerde bulunmadı bebeğim dedi 00:00 da doğuma alım istersen seni dedi bende erken olduğu için istemedim yarın tekrar muane etcek net konuşcaz en azından 1 hafta daha kalsın istiyorum dedim ben kilosu 2 bucukdu 1 hafta önce ama ciğerleri ne alemde bilmiyorum ciger geliştirici iğnede yaptırdım 4 toz ama korkuyorum küveze girer die ne yapmalıyım doğuranlar bi bakabilir mi ??
- Bebeğimin hareketleri çok azaldı🤔 34.hafta tartışmasında
Merbe61 ❤️❤️Hayırlısıyla evladına kovuş inşallah canım
neso_ tabikide doktordan başka kimse iyi bilemez o buraya sadece benim gibi olan varmı acilen kendimi rahatlatmak için yazıyorum yoksa hemen doktoruma gittim
Merbe61 herkezin aynı olmuyor canım en iyisi doktoruna gitmek
tugce67-67 aynn canım öyleymiş
gamzecansel zorakide olsa yiyiyorum artık o benden daha önemli 🙈
gamzecansel doktorumu aradım gittik bütün konturolleri yaptı durumda hiç bi problem yokmuş bu aralar yemiyorum midem bulanıyo yemek yemediğim için olurmuş şimdi zoraki karnımı doyurdum gümbür gümbür oldu prenses 🙈❤️❤️
derinozkaya hareket ediyor etmiyor değil ama çok az editor sağıma yatıyım oraya çöküyor soluma yatım oraya çokuyor ama tık yok