• Prematüre
  • Erken doğum 35+4 doğuranlar bakabilir mi?

Canım benim hiç bilgim yok ama yazayımda yorum gözüküp yukarlarda kalsın millet görsün

Benim ilk kızım 36+5te doğdu massallahi vardı. Artık 30 haftadan sonra doğan çoğu bebek yaşıyor.tip gelişti sakin boşa stres yapma.en kötü nefes alma problemi yaşar onu da kuvezde tamamlatirlar🥰

Fatmanur3232 Merhaba ben bugün akşam 19.44 de 35+4 de doğum yaptım. 2800 gram doğdu oğlum ve çok şükür yanımda herhangi bi sorun olmadı sağlığı yerinde. Benimde kasılmalarım vardı nst de düzenli sancı çıktı 1 cm de açılma olunca doğuma alındım ama çok şükür oğlumda bende iyiyiz. Bence doktorunuzu dinlemenizde fayda var. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻

Fatmanur3232 benim ilk oğlumda 36. Haftada suyumun birden gelmesiyle doğdu. Ciğer geliştirici iğne vurmamışlardı. Ama çok şükür küvezde kalmadı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Küvezde kalması da korkutmasın orada da çok güzel bakıyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun

Fatmanur3232 korkma benim ablam o vakitte doğurdu bebeği gayet sağlık lü hiç bşey olmDı canım suan 6 aylık oldu bişe 😊🤲🏻🧿 içimi rahat tut o zamanlar da doğmasa bile normal canım korkma

Fatmanur3232 bebişinin hareketleri azsa riske atma derim canım.. dünyaya gelince toparlar sonuçta Allah esirgesin canının yanmasından daha iyidir

Fatmanur3232 arkadasım kızını tam 35 de Doğum yaptı acil sezeryan ile küvete girmedi oda ciğer geliştirici yaptırdı insalalh sizin bebeğiniz de girmez

Bugun hareketlerimiz düzeldi 1 haftaya tekrar konturollerimizi yapalım korktuğum bişi olursa hemen gel dedi 10 15 gün içinde doğurursun dedi pregestan kullanıyodum kesti

Fatmanur3232 Canım Benim de doktor alalım dedi hareketsizlik vardı. Bir gün izledi düzelmedi bende dedim istemiyorum kalsın falan. Sonra beni bir Prof a sevk etti. Görüştük o da tamam dursun diyorsun da dedi haftası iyi. Almak mantıklı son iki saat dedi bana hareket etmezse istediğim gibi olmazsa alıcam dedi bana. Yani bebek için doktor karar versin canım. Doktora kalsın istemiyorum deme. Ona bırak.