34+4 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri geçen haftalara göre çok azaldı sizin durumlar nasıl ?
Bebeğimin hareketleri çok azaldı🤔 34.hafta
Fatmanur3232 normal canm kıpırdıycak yer kalmadı 😄
Fatmanur3232 yerleri daraldı artık cok normal 😹 genede uzun süre hissetmezsen bi kalbini dinle veyahut cikolata yiyip soluna yat canım
derinozkaya hareket ediyor etmiyor değil ama çok az editor sağıma yatıyım oraya çöküyor soluma yatım oraya çokuyor ama tık yok
Fatmanur3232 sağlık ocağına gidin yakınsa kalp atışına bakmaya. bence de yeri daraldığı içindir ama insan rahat etmek istiyor. bende 37+0 oldum. bir hafta önce azaldı gibi oldu sabah baktım az ediyor hemen gittim ebe baktı. az hareket etse de insan korkuyor. bence imkan varsa gidin sizde. son haftalar çok önemli
Fatmanur3232 ne güzel sakin bir meleğin olacak 🥰 öyle düsün rahatla benimki yeni yeni büyüyor eskiye oranla azaldı 🙏🏻 30+6
gamzecansel doktorumu aradım gittik bütün konturolleri yaptı durumda hiç bi problem yokmuş bu aralar yemiyorum midem bulanıyo yemek yemediğim için olurmuş şimdi zoraki karnımı doyurdum gümbür gümbür oldu prenses 🙈❤️❤️
Fatmanur3232 35+3benımde 3gundur oyle hareket var ama zar zor eskıden karnımın ıcınden şov yapardı tedırgın oldummbende baya yarınnsorucam doktora ama normal sanırım
Fatmanur3232 aa elbetteki öylee 😄😄 susuz kalınca da öyle olurmuş, yemekte öyle. ben tok olupta etmiyor hareket sandım seni. bir daha aç kalma annesi🍀🍀🤗
Fatmanur3232 canım doktorum bu haftalardan sonra hareket şeklinde değil itme şeklinde olur dedi ,büyüdükleri için alan daralıyormuş o yuzden
gamzecansel zorakide olsa yiyiyorum artık o benden daha önemli 🙈
tugce67-67 aynn canım öyleymiş
Merbe61 herkezin aynı olmuyor canım en iyisi doktoruna gitmek
Fatmanur3232 gittim cokmsukur hıc bur sorunn yok bu haftalarda olur herzaman aktıf olması beklenemez dedu aynı sıddette olmaz dedi günde 10kerr hareket yeterli dediler cok sukur ıcım rahatladı benımde
Fatmanur3232 ya lütfen şu yeri daraldı normal diyenleri çok kaale alma her insan farklı farklı benimde haftam seninle aynı ama bebeğim gayet normal hareket ediyor korkutmak amaçlı söylemiyorm ama sen burda okuduklarınla içini rahatlatmaya çalışma doktoruna gidebilirsen git gidemezsen yaz her şey olabilir belki normalde olabilir ama en iyisini doktor bilir öyle bir şey hissediyorsan uzman birinden görüş al lütfen
neso_ tabikide doktordan başka kimse iyi bilemez o buraya sadece benim gibi olan varmı acilen kendimi rahatlatmak için yazıyorum yoksa hemen doktoruma gittim
Merbe61 ❤️❤️Hayırlısıyla evladına kovuş inşallah canım