Deebg yok canım sezeryan benim terciğim normalde cuma günü olcaktım bugun geceden belli belim ve bacaklarım şiddetli ağrıyor doktoruma dedim öne alalım istersen doğumu iki gün dedi bende kabul ettim cuma günü değilde çarşanba günü alcam kucağıma iki gün erken doktorum bi aksilik çıkmaz dio bebeğinde sende sağlıklı görünüyorsunuz dio 3 kilo var bebeğim şuan inşallah hayırlı sağlıklı kavuşurum

Fatmanur3232 inşallah sağ Salim kavuşursun canım bebeğine kilosu iyi küvöze girmez inşallah Allah’ın izniyle benimde gebelik zehirlenmem var 37 haftalığım sezeryan planlayabiliriz dedi doktor 2890 bebeğimin kilosu

Fatmanur3232 bende 37+4 üm cumartesi sezeryanım inşallah ama bugğn çok ağrım var benimde karnım sertleşiyor falan yarın kontrolüm var benide alıverse diyorum 🙈

Aydanaydn hakkımızda hayırlısı olsun ben dayanamıyom artık belimin bacaklarımın ağrısından hiç uyuyamıyom uyukusuzlukta mide bulantısı yapmaya başladı

Fatmanur3232 benim uykumda sorun yok çok şükür ama bugün çatı ağrım oldu kasıklarımda da ağrı var ara ara ağrıyor inşallah hayılrısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲

Busra221 37 haftalk doğdu gelisimi geriden geliyodu kilosuda 2350 sarilk olmasn diye kuveze girdi onlem amacli kilosu düşük olunca bide sütte yok o yüzden

Miniksusam93mr allah yardımcın olsun canm inş biran önce bebeğine kavuşursun benımde erken doğum riskim var kilosu benımkide geride suan 35+4 2650 o sebepten sordum. Peki normal mi oldu

Fatmanur3232 Bende 18 gün önce 37+3 de sezeryan oldum kolestaz olduğum icin 2700 kg doğdu Allaha şükür kuvezede alinmadi insAllah hayirlisiyla seninkide alinmazz kuzum sağlıcakla kucağına alirsin kuzunu 🙏🙏

Fatmanur3232 kan uyusmazlgi varms 0 pozitfm ben eşim de a pozitif .bebek de a grubu olunca uyusmazlk olurmus sarılık olurmus bebekte artmasn diye koyuldu ben bunu bilmydm ya .kilosuda düşüktu 2350ymis bide oyuzden .Dun yanmda değildi bugn ayri odaya çıkarttılar anne oteliymiş kuvezde berbarz yani .mavi ışık aliyo

Busra221 inşllah canm sagolasn. Senin kilo iyiyms insallah daha da alır. 2350 dogdu mminyon diyolrdi hep minicikmis gerçekten.emzirmeye calsiyrm sarılık artmasnndiye bide mavi ışık aliyo Iste.