EEda319
- 24 May 2021
- 7 Eki 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Aksaray Özel Maya Hastanesi🌺 tartışmasında
- Bebek Doğdu butonı tartışmasında
- Bebek Doğdu butonı tartışmasında
Bebek doğdu butonuna bastığım halde hala sayım yapıyor neden aceba 🙄
- Sancı Nasıl Oluyor 🙄🙈 tartışmasında
YagmurAnnesi Amin amin inşallah canım 💕
- Sancı Nasıl Oluyor 🙄🙈 tartışmasında
YagmurAnnesi Bende kendi isteğimle sezeryan oldum. Sancı da cekmedim suyum da grlmedi nişanıda göremedim 🤣birini görseydim bari. Brnde merak ediyordımm ama.
- Sezeryan doğum tartışmasında
Acemianne12 Canım korkma bn 3.gün sonra normal tuvalete oturdum. Hemşirede dedı kendini iyi hissettiğin sürece bişe olmaz diye. Ha klozet de yoksa plastik sandalyeyınin ortasını kes alt kısmını da strwçle sarın idrar sıçramasın tuvalet yapacağın zaman koy yaparken kaldır. Dikişler iyileşene kadar 1 haftaya rahatlarsın zaten gerek de kalmaz
- içtiniz mi hiç🤭(İçecek İçerir ) tartışmasında
- Bebiş doğdu butonu çıktı 🥰 Basmak istiyorum tartışmasında
- Bebek Hareket tartışmasında
Bussratozaan Benimki karnım da vok uyuşukdu doğdu 25 günlüğüz aşırı hareketli🤣
- Sezeryan saati tartışmasında
- Korse😔 tartışmasında
Fatmaerarslan Ben sezeryan oldum doktor 2ay bekle dedi canım
Hatice4446 Yok canım anlamıyorsun bile.
Hatice4446 Ben acil sezeryana alındım. Su içmiştim yemekte yemiştim tabi bilmiyordum. Lavman yaptılar bana heralde içşmdekiler temzilensin diye. Sezeryandan cıktım. Sadece tatsız tuzsuz corba verdiler ertesş güne kadar aç kaldım yw, 🙄
- Hemoroid sıkıntısı olanlar nolur yazın 😔😔 tartışmasında
Susamtanem2 Evet canım hamilelikte şükür olmadı. Doğum yaptım ilk 1 hafta korkumdan hep sıvı tükettim ilk 2 hafta olmadı sonra katıya geçince azdı iyice. Kanamam oldukca halsızlrştiriyor. Bende eczaneden bekunis diye bi ilaç aldım şuam onu kullanıyorum. Biraz bebeğimde etkileniyor ama onuda içmesem popomım üstüne oturamıyorum. Eşim Doktorumda lavman almıstı. Bide onu deneyebilirsim. Oda 10dk sonea cıkarıyo. Benim tek sıkıntı ilaç ya da lavman yapmazsam kendi kendime cıkmıyorum😞😓
Susamtanem2 Allah yardımcın olsun canım. Kişiden kişiye değişiyo toparlanma süresi
Susamtanem2 Valla ben sezeryan oldum çok güzel geçti cok cabuk toparladım canım. 23gün oldı sanki hiç doğum yapmsmıs gibiyim. Karnım felands kalmadı
Hatice4446 Var canım. Ben 1de girdim. Benim arkamdan daha 4 tane daha vardı
Meltemmkbs Amin
Susamtanem2 Yok canım sezeryan oldum ama afedersin zorlamaktan popom çıkıcak😞Dikişlerim zarar görecek diye korkuyorum