Hatice4446 ben yaklaşık 3 hafta önce doğum yaptım, sabah en erken saati istedim hem bütün gün doktor hastanede oluyor, hemde geç saatlere kadar aç kalmamış oluyorsun. Bide dediğim gibi doktorlar orda oluyor Allah korusun bende ya da bebekte bir sorun olursa doktor hemen geliyor.
Sezeryan saati
Hatice4446 ben de bunu merak ediyordum 🙈
Teşekkürler gerçekten mantikli😋😉
Hatice4446 ben 9. gun once doğum yaptım, akşam 7 de girdim, 7,5ta çiktim. Saatide kadir gecesi diye gece olmasini istedigim icin doktorum verdi😁
Hatice4446 karnin ac olmasi gerekiyor. Nasil ki herhangi bir ameliyat olurken gece 12den sonra birsey yememek gerekiyor sezeryanda ayni sekilde :) tamamiyle bos mide olması gerekiyor bu yuzden de en erken saatte sezeryan yapiliyor
Hatice4446 Var canım. Ben 1de girdim. Benim arkamdan daha 4 tane daha vardı
uraluygar su bile mi içmek yok🙄
Hatice4446 oluyor cnm ben 11 gün önce doğum yaptım bebeğim küvezde kaldı kaldığı yerin yanında kadın doğum vardı ben beklerken görmüştüm hatta bir tanıdık dı olan sezaryan olan kişi de
Hatice4446 benim ilk dogumumda gece 5de doktorumu aramistim hocam su icmem gerekiyor midem cok bulaniyor demistim doktordq bana eger su icersen dogumun 4 saat ertelenir sakin icme dayan hastaneye gelince serum takar bulantini geciririz demisti su bile icememistim yani
Hatice4446 Ben acil sezeryana alındım. Su içmiştim yemekte yemiştim tabi bilmiyordum. Lavman yaptılar bana heralde içşmdekiler temzilensin diye. Sezeryandan cıktım. Sadece tatsız tuzsuz corba verdiler ertesş güne kadar aç kaldım yw, 🙄
Hatice4446 bem çarşamba saat 15:00′da olucam doktorum çarşamba günleri 13:00′dan sonra geliyor ameliyathane de o saatte müsait kızımıda 13:17′de doğurdum 😀ama bende her postta sabah 6 da yatışım oldu gibi çok görüyorum
Eda319 lavman yapılması nasıl acıtıyormu🙄
Hatice4446 ben oldum 2 gün önce gece 12 de girdim 1 de çıktım uyumuşum kesilirken uykum vardı dayanamamışım bide ilk doğumumdu kendi kendime kızdım
Hatice4446 Yok canım anlamıyorsun bile.