Gebelik sonrası korse kullandınız mı kafam çok karışık kımısı 2 gün sonra kullanmalısın kimisi 40 on çıkınca dıyor doğurmadan aklımı karıştırmaya yetti😔

Fatmaerarslan bende kendimle hastaneye götürecem doktora sorup hemen takarım yada eve geldigimde takarım takmayan pişman hatta cıkarma diyorlar

• Csm bunu yanıtladı.
    • Csm bunu beğendi.

Sezaryen için 10 gün sonra kullanabilirsiniz dedi doktor

Valla bende bu hafta doğum bekliyoruz ama daha almadım korsemi. Konuyu bilenler hangi korseyi aldığını da söylerse epey bir Makbule geçer gibime geliyor 💁‍♀️

Ben yarın soracağım, bi de doğuma göre varmış sezeryen sonrası için ayrı normal doğum sonrası için ayrıymış. Ben yarın sorup yazarım buraya.

Fatmaerarslan doğum şekliniz bellimi? Burda owli markasını övenler var benim bir tecrübem yok ama sezaryen olursanız medikalciden almanız gerekecek doktorlar diğer korseleri sezaryende önermiyorlar

Csm inşallah normal dogum olunca hemen takılır zararı olmaz zaten

Fatmaerarslan bi ebeden dinlemiştim çok sıkı korse önermiyor birde rahim büyüdüğü ve ağırlaştığı için 40 günde anca toparlayıp yerleşiyor demişti bu yüzden 40dan sonra öneriyorlar yada takmak istersenizde sıkı olmaması gerekiyormuş

Fatmaerarslan ben ilk doğumumda iki gün sonra takmaya başladım hatta karnımı çarşafla sıktım sezeryan doğum yapmıştım Ama keşke bilseydi hastaneyede götürürdüm sadece karnımı sıkı tutması için takardım sıkmazdım çünkü yatıp kalkması biraz zor oluyo karnın içi acıyo şimdide owli aldım yanımda götürecem hastaneye takmayı düşünüyorum ilk günler sıkmam sadece karnımı tutması için takarım

Fatmaerarslan normal doğumsa hemen tak farketmez sezeryansa yaraların iyileşmesini bekle. Ben hiç kullanmadım çok şükür göbeğinde yok verdim kilolarımı şimdi ikinci bundada veririm gene inşallah.