Eda319
Hayırlı olsun canım rabbim bağışlasın inşallah 🤲🏻. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için eşim polis memuru normal doğum ne kadar acaba bilgin var mı doktorun kimdi😇hakkını helal et biraz çok oldu sorum ama🙈

Mega123 helal olsun canım. Ozmn indirim oluyor normal dopumu bilmiyorum ama 200tl daha düşük heralde. Doktorumda nevres hanımdı.

Eda319
      Anladım canım Allah razı olsun. Ya işte bana da hep özel sezeryan yanlısı felan diyorlar inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur benim de nur hilal bülbül doktorum memnunum ama bakalım hayırlısı inşallah 🤲🏻

Mega123 Biraa öyle oluyor canım. Benim sezeryan olduğum gün tüm odalsr dolu hepside serserysndı. Daha normal doğum yapan duymadım orda😜

Mega123 Ama şuda var canım girmenle cıkman bir oluyor. Sonrasında ağrın olmaya başladıkca ağrı kesici iste onlsr yapıyorlar. Benim herşeyiö cok güzel oldu. İlk girmeden laman yapıyorlar. Sondayıda uyusunca takıyrlar hiçbişe hissetmiyorsun korkma. Rahatlatayim seni😍

Eda319 Ben ertesi gün cıktım üstğne 5.katta oturuyoruz. Merdivenleri 0 ağrı ile cıktım asansor olmayınca. En cok ondan korkuyordum nasık cıkıcam diye

Mega123 Bide yanınra kim kalacaksa onada rahat terlik felan al🤣Yürüüyüş yapsrlen zor oluyır. 1 kişi alıyoruz diyorlar ama benim eşimde kaldı yanımda cıksrmaya çalıştılar eşim gitmedi bişede demediler. Torpilli olanlara sesleri cikmiyor

Mega123 Başkaa aklına takılan bişe olursa sor sen ben cevaplarım canım ❤️

Eda319
            Ayyyy nasıl yardımcı oldun canım Allah ım razı olsun söylediklerini dikkate alıcam inşallah aklıma takılırsa sorarım çok çook sağol 💋

bir ay sonra

Eda319
              Canım kusuruma bakma rahatsız ediyorum ama bana maya hastanesi hakkında bilgi vermiştin sana şunu sorcam da yardımcı olur musun detaylıyı nerde yaptırdın acaba 😇

Mega123 Önemli değil canım ben yaptırmadım. Doktor gayet sağlıklı dedi. Brnde aklım karışmaması için yaptırmadım. AMA hasabdağ varya özel sadece orda yapılıyor diye duydum oda 250tl felan diye. Tam hatırlamıyorum ama

Eda319
                  Anladım canım. Peki doktorun renkli ultrason mu veriyordu yoksa normal mi renkli istesek verirler mi acaba