Kızlar halıma geçen sene çay döküldü naptıysam geçmedi halı yıkama fabrikasına da gönderdim yine geçmemiş. Bildiğiniz gerçekten etkili ürün veyahut ürünler var mı kafayı yiyeceğim beyaz halı ve geniş döküldü
EEbru-2121
- 17 Nis 2024
- 27 Kas 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Lekeli halı tartışmasında
- Böbrek ağrısı tartışmasında
aren3521 deprem oldu gidemedim 32 haftalık iken gittim 12den 18 mm yükselmiş 35 haftalıkken bidaha gel dedi stent takar mısınız dedim yok dedi doğuma az kaldığı için erken doğuma sebep olur dedi 35 haftalık oldum ama gitmedim ağrım da olmayınca gitmedim
aren3521 bir hafta çektim soğuk aldım da ağrıyor sandım meğerse şişmiş
- Hediyelik magnet ve çikolata tartışmasında
Sudavu nasıl muhafaza ettiniz dolapta mı buzlukta mı
Senaykork çikolata deposuna baktım şimdi baya güzel duruyor ordan sipariş verebilirim
Dilarayy Instagram da mı bulamadım ya
Kızlar doğumuma az kaldı aslında yaptırmayı düşünüyordum ama fikrim değişti. Bildiğiniz güvenilir sizinde satın aldığınız sayfalar var mı hediyelik yaptırmak istiyorum olursa çikolata da olur. Dolandırıcı dolu Instagram güvenemedim açıkçası her sayfaya
Rummmmmmmm rahimin büyümesi sonucu oluşuyor bol su tüket sağına uyuma sola uyu
- 36+2 de gelen erkenci kuşum 💙 tartışmasında
Meltems53 ah bende öyleyim tekmeleyince bile canım acıyor. İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanki ölüm gibi
- Doğum sonrası devlet yardımları tartışmasında
Golge98 nasıl alıyoruz canım anlatır mısın
- Yalancı sancı tartışmasında
Mslme_0krkmz 38 olucam tık yok
- 36+2 de gelen erkenci kuşum 💙 tartışmasında
Meltems53 maşallah 🧿 bende 37+5 haftalık hamileyim henüz gelmedi gelmeye niyeti yok gibi ☺️ bende normal doğum düşünüyorum ama çok korkuyorum yapamazsam diye. Şunu çok merak ediyorum sezeryana alınmak istediğiniz o anlarda gerçekten dayanılamayacak kadar mı sancı oluyor. O acıyı tarif eder misiniz
Rummmmmmmm ben yaşadım canım ürolojiye gittim sağ böbreğim şişmişti
- Memorial yunus çavuş tartışmasında
bebek26 ben gidiyorum canım gayet memnunum
- Bebeğinin Haftası ve Kilosu 🫶 tartışmasında
37+0 3430 gr 💓
- Diyarbakır bower hastanesi hakkında tartışmasında
Ilaydaerd hiç gelecek gibi durmuyor ya 🤭
- Elisa ismi nasıl sizce cokkk kararsizim tartışmasında
Melekrcn bence çok güzel bir isim. Bende Lisa koyacağım. Yorumlara bakıyorum da çok cahilce. Yok müslümanlık yok yahudilik. Sanki her ismin anlamı doğru da çok biliyormuş gibi yorum yapıyorlar. İçinize ne doğmuşsa onu bırakabilirsiniz
Ilaydaerd zelal hanımın ücreti ne kadar hem muayene hem doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
ezgimomss zelal hanım da memorial de mi. 37 haftalık oldum ya son günlerim zaten gel de değiş çok memnundum ben Yunus hocadan
ezgimomss hangi doktora geçmeyi düşünüyorsunuz galiba bende öyle yapacam