Merhaba
Diyarbakır bower hastanesine giden var mı acaba doktorumuz oraya geçiş yapacakmış ama hastane de çok önemli memnun kalan yada şikayeti olan var mı?
Diyarbakır bower hastanesi hakkında
Ilaydaerd ♥️♥️
Ilaydaerd üste çıksın azıcık 😳😳😳
Yunus hocaya gidiyorsun dimi bende bugün öğrendim randevuda geçiş yapıcam dedi ama bower çok vasat bir hastane hijyen konusunda o yüzden mecbur doktor değiştirecem ben.
ezgimomss yaaaaa çok mu kötü evet yunus hocaya gidiyorum çok da memnundum doktorumuzdan çok üzüldüm şu an
ezgimomss ne zaman geçiş yapacak yarın kontrolüm var boşuna gitmiyim Memoriale kadar
Ebru-2121 ay sonuna kadar memorialda sonra geciyormus bilgine
ezgimomss teşekkür ederim. Yunus hocanın doğum ücreti en son ne kadar oldu bilginiz var mı? Geçen hafta gittiğimde unuttum sormayı muayene ücreti 700 iken 800 TL olmuş
Ebru-2121 en sın 1 ay önce 8500 demişlerdi ama şimdi kaç oldu bilmiyorum hele ki yeni hastanede kaç olur onu hiç bilmiyorum çünkü o hastanede akşam mesaisi gündüz mesai doğum ücreti değişiyormuş
Ilaydaerd o ne saçmalık ya
ezgimomss hangi doktora geçmeyi düşünüyorsunuz galiba bende öyle yapacam
Zelali önerdi bir arkadaşım ona geçebilirim
Ebru-2121 zelali önerdi bir arkadaşım ona geçebilirim çok ilgiliymiş ve normal doğumu destekliyormuş bakalım suan için aklımdan o var .Yunus hoca keşke gitmeseydi çok kötü oldu bizim için bide önemli olan dogum sonuçta hijyende önemli şimdi bir kontrole gidiyoruz geliyoruz bakalım
ezgimomss benimde çarşamba günü gittiğimde hiç sormak aklıma gelmemiş ücretiniz ne olacak o hastanede falan diye öğrenirseniz yazın lütfen bende çok üzüldüm büyük ihtimal bende zelal hanıma geçerim bana da onu önerdiler
Bende Yunus Çavuş takipliydim ama bugün ayrılacağını belirtti çok üzüldüm bower çok iyi değil diyorlar o yüzden mecburen başka bir doktor bulacam ya Mehmet Nafi sakar ya da burhan özel e gidicem ☺️
Sizede fikir olsun istedim.