Peki sebebi neymiş aynı sekilde benimde sadece sağ bönreğim agrıyor üşütme agrısı değil bu farklı bi ağrı

Rahim büyüdüğü için böbreğe baskı yapıyor bir bu ağrı yapıyor birde idrarı atamadığı için ağrı yapıyor doktor öle dedi aynısı bende de var çünkü

G-26 çok kötü bi ağrısı bar var yarın doktora gidicem mecburen

Büyük ihtimal büyüme olmuştur bol bol su tüket geçmiş olsun

Rummmmmmmm ay Allah belasini versin o agrinin simdiye kadar 3 kere dogurmustum o agri ne ya 35.haftadsyim hala cekiyorum gecmiyor 😭😭

Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏

Rummmmmmmm ben yaşadım ama benimki çok çok ilerlemişti bobreklerim şişti sonrasında kanalda ıki taş varmiştı bobreğim tıkanmıştı 🙄 ameliyat oldum malesef bayramdan önce 🤷 dra gitmediysen ihmal edilecek birşey değil mutlaka gitmelisin heleki taş sıkıntın felan varsa kesin görün bence 🫶

6 gün sonra

Ebru-2121 aynı şekil çok şiddetli sancılar çektim sağ böbreğimde genişleme olmuş . Sonra tekrar kontrole gittiniz mi

aren3521 deprem oldu gidemedim 32 haftalık iken gittim 12den 18 mm yükselmiş 35 haftalıkken bidaha gel dedi stent takar mısınız dedim yok dedi doğuma az kaldığı için erken doğuma sebep olur dedi 35 haftalık oldum ama gitmedim ağrım da olmayınca gitmedim

Ebru-2121 25 in üstüne çıkmadığı sürece stent takmayz dedi bana ilk 13mm çıktı sonra gittim 8mm ye düşmüştü