• isimler
  • Elisa ismi nasıl sizce cokkk kararsizim

İsim çok güzel ben kızıma kattım fakat çok yaramaz dediler isimden dolayı ve benim ki de öyle 🤭🫣😀
Çevremde bi çok kişi elisa katmış güzel isim bence anlamı da güzel

Melekrcn bende kızıma koymak istemiştim sizin gibi burda sormuştum pek anlamın iyi olmadığı yazmışlardı vazgeçmiştim ama isterseniz iyice araştırın kendiniz

İsim çok güzel ben de düşünmüştüm bı ara eşim biraz muhafazakar o yabancı ismi gibi dedi öyle beni de soğuttu isimden :(

busraalperen çok beğenmiştim bende çevremden çok tepki geldikçe acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum

Kırıcı olmak istemiyorum ama sorduğunuz için fikir belirtiyorum. Elisa, elya, lina, liva böyle yeni isimleri hiç beğenmiyorum. Bir de sanırım insanlar kendini anlamı cennet bahçesi, yok bilmem ne suyu gibi diyip rahatlatıyorlar. Bu bilgiye google hazretlerinden erişiyorlar bu arada. Tamamen yanlış. Çünkü iki anlamsız heceyi biraraya getirip yeni bir kelime üretip anlamı şu demek ne kadar doğru olabilir? Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese. Elbette kimsenin çocuğuna koyduğu isim kimseyi ilgilendirmez ama farklı olmak adına anlamsız şeyler koymak bana mantıklı gelmiyor. Ama o kadar arttı ki bu isimler, muhtemelen 10 yıl sonra normal gelecek bize.

Bizimde kızımızın adı Elisa olacak😊Bence çok güzel isim. Bazı internet sitelerinde o ismi koymak caiz değildir,söylüyorlar ama ben araşdırdım, caizdir yazılmışdır. Sadece Müslüman adı değil..

Bende elisa koycakdim bundan bi arkadaş bana attı ama elyasa dan türemiş gibi bisey okumuştum yahudiler koyuyormusn genelde diye diye biz değiştirdikkafamiz bulandı bi kere şimdi Allah nasip ederse EFNAN KAREN olcak insallah bencede sizde iyice araştırın 😊

Sevcantgrl ilk etapta elisa kulağa çok güzel geliyordu kendimi baya alistirdim ama tepki aldıkça soğumaya başladım kapı süsünü bile yaptirmistim

Yeni turetilen isimlerin anlamlarının gercek olup olmadığından emin olamıyorum ben yine emin olduğum isimlerden koyarım duyunca anlamsız gelen şeyi çocuğuma yakistiramam 🤔

Melekrcn kelin ilacı olsa basına sürermiş 😂 ama ben klasik isimleri seviyorum sonradan 3-5 senedir var olan isimleri pek beğenmiyorum zevkimiz uyar mı bilmem ama Zehra afra erva benan gülce Azra Serra bunlar güzel isimler Ahseni de beğeniyorum ama anlamı en güzel erkekmiş yani erkek ismiymiş