Ebru-29 bende as hastasıyım ama salazoprin devam ediyorum ağrılarım çok diye ben emzirirken de kullanmıştım ilk bebegim de .
BBurcu2434
- 24 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Ankilozan spondilit ve gebelik tartışmasında
- Böbrek genislemesi tartışmasında
Weeeex belirti olarak idrar da kan var denildi benim sürekli idrar yolu enfeksiyonu var şuan 37 haftaydayim erken farkedilseydi stend takardik dedi ama doğumun az kalmis dogumdan sonra bakalim dedi sag bobregim ağrıyordu bebek baskı yapmıştır sağa yatma dedi herhangi bir ilaç vermedi sana da çok geçmiş olsun benimde sag bobregim de genişleme kum da dokuo olabilirsin dedi
- Böbrek genislemesi tartışmasında
Weeeex bende var dogumdan sonra bakılacak
- Dogum sezaryan tartışmasında
efelinamoms çok teşekkür ederim tavsiyeler için canm öyle denerim bende.
iremebrar-24 teşekkür ederim inşallah 🙏
efelinamoms tavsiyelerin için teşekkürler ins geçer benimde
- Düzenlendi
Daisy0000 eyvvah bakalim sizede çok geçmiş olsun teşekkür ederim bi kac gün içinde tekrar gideceğim
- Hastanede telefon kullanımı tartışmasında
Ben 2 yıl önce Zeynep Kamil de doğum yaptım telefon almadılar doğum yapan kişiyi zor alıyorlar haberleşme sorununa vardı.
bdenerigokce teşekkürler deniyorum ama geçmedi bi türlü
Merhabalar 13 Kasım da sezaryen dogum var fakat grip oldum 37 haftamdayim acil bise olursa doğuma alincakmiyim acaba hastayken ameliyat olmuyor diye biliyorum.
- Çatı dar denilip de normal doğuran var mı? tartışmasında
Ben ama ben canımın dar olduğunu bilmiyordum doktorlar da uzmanlar gelene kadar anlamadi bebegimi vakumla çektiler ve 1 hafta falan yoğun bakımda yatti kanala inince solunum sıkıntısı oldu bende catiniz darsa risk almayın simdi 2 hamileyim 13 Kasım da sezaryan olacağım.
- Düzenlendi
ZeynepGeos çok teşekkür ederim amin sagolun sizde sağlıkla büyütün ins cok sevindim bilgiler icin 🥰
- İltihaplı romatizma tartışmasında
gofret27 salazopyrin çok ağrım olursa parol ilava ettiler ara ara ağrılarım çoğalıyor bazen de azalıyor
Salazopyrin ağrılarım oluyor ama ona ek parol kullanıyorum bazen artıyor bazen azalıyor.
Ben varım ilaç kullanıyorum 36 haftalik hamileyim
- Kız erkek bebek isim önerileri?? tartışmasında
Bi oğlum var eymen 36 haftamdayim egemen olacak inşallah uyumlu isim seçtim 🤗
teachermom1 Amin 🙏 teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
- Düzenlendi
teachermom1 merhaba sezaryen günü bugün verildi çok teşekkür ederim
- Düzenlendi
Merhabalar ,Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
Sezaryen dogum yapan varmi sizce nasıl hastane dikişler nssil yapıştırma mi devlet hastanesinde 2 gun mu kalınıyor anestezi sekline biz mi karar veriyoruz bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim .- Ankilozan spondilitle gebelik yaşayan varmı aranızda? tartışmasında
Merhaba ben varım ama ilaç kulaniyorum tnf degil agrilarim da var .