sekerinannesi_ hastaneden hastaneye değişiyor doğumuma yakın bazı problemlerden zeynep kamil hastanesine gittm 1gün yattım ve telefonumu aileme vermek gerektiği söylenmişti ve normal doğumda refakatçi almadıkları söylendi zaten başka hastaneye sevk ettiler göztepe şehir hastanesinde doğumu yaptım ve telefon vs herşey serbestti
Hastanede telefon kullanımı
Cgllay doğumhaneye aldıklarında telefon yasak oluyor bazı hastanelerde canım acil bir durum olduğunda hemşireyle falan haber yolluyorsun yakınına. Ha tek başınasındır yanında kimse yoktur belki o durumda alırlar bilemiyorum
sekerinannesi_ devlet hastanesinde doğum zamanı telefonunuzu teslim ediyorsunuz. Doğum sonrası telefonunuzu geri alabiliyorsunuz.
Şuanda devlet hastanesinde ağrılarımı durdurmak içim yatıyorum dünden beri 36+4 olduk. Doğumhanede yattım dün nst takibi ve serum için telefonum yanındaydı diğer doğum bekleyen hastalarında yanında. Sonra servise aldılar beni hala telefonum yanımda ve refakatçı eşim doğumdan sonrada o kalacak her devlet bir değil ne yazıkki
sekerinannesi_ devlet Hastanesi’nde 2 normal doğum yaptım hepsinde de telefonum vardı
ZeynalNaibee hastaneden çıkana kadar kimseyi görmedim
sekerinannesi_ doğru değil canım artık telefonda bayan refakatçıda serbest artık doğumhaneye bile alıyorlar dün doğum yaptım Urfa’da annem benimle birlikteydi istese doğumada girebilirdi ama ben istemedim
Canann1601 😂😂😂😂😂
Ben 2 yıl önce Zeynep Kamil de doğum yaptım telefon almadılar doğum yapan kişiyi zor alıyorlar haberleşme sorununa vardı.
sekerinannesi_ bende devlette doğurdum telefon almıyorlar dışarıda bekleyenlerime bile kendileri haber vermiyordu. 12 saat boyunca resmen beni biyere kapattılar o sancilarla hakkım asla helal değil. Umarım sizin hastanenizde alırlar 🙏
- Düzenlendi
EbruBoluKaya hangi hastane acaba
Bbkanne Fethiye devlet hastanesi. 4 gün oldu sezeryan oldum şükür
EbruBoluKaya sağlıkla büyütün inşallah. Her hastane aynı değil maalesef. Bende özel takipliydim ve hastanenin sancı odasına yalnız aldığını öğrendim. Ben sancı odasında yalnız olacaksam ne anladım özel olmasını. Bu yüzden devlette doğurmaya karar verdim. Başka özeller çok çok pahalı
sekerinannesi_ 2020 yılında Hacettepede benden almışlardı telefonumu. Eşime vermişlerdi. Ben çok arayıp rahatsız ediyodum eşimi annemi falan. Beni çıkarın diye bağırıyordum falan. Herhalde ondandır dedim ama evet burda yazdılar mahremiyet açısından telefonları almıyolarmış 🤷🏻♀️
Evet doğru almiyolar malesef telefon çıkınca veriyorlar zaten o doğum esnasında akliniza gelmez hiç zannetmiyorum 🥺
EbruBoluKaya hangi şehir
sekerinannesi_ ben aldım hiçbi sorun olmadı
Nagihanbayrktr nerde hangi hastane orası ne saçma bi şey ben 3 gün kaldım hastanede normal doğum için devlet hastanesi hiç öyle bi şey demediler aşırı rahattım