Merhabalar ,Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
Sezaryen dogum yapan varmi sizce nasıl hastane dikişler nssil yapıştırma mi devlet hastanesinde 2 gun mu kalınıyor anestezi sekline biz mi karar veriyoruz bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim .

Burcu2434 Merhaba ben orada takipliyim ancak henüz doğum yapmadım. Sezaryen doktorun kararı ile yapılıyor tüm devlet hastanelerinde olduğu gibi. Normal doğumda 1 gün sezaryen doğumda 2 gün yatılıyor. Anestezi şekline siz karar vermiyorsunuz ancak artık lokal anestezi ile ameliyat yapılıyor her yerde. Ekstrem bir durum olmadıkça genel anestezi yapılmıyor. Odalar 2 kişilik, eş refakat edemiyor.

Burcu2434 dikişler estetik dikiş yapılıyor. Anestezi uzmanı epidural/ genel şeklinde soruyor isteğinizi başka bir durum yoksa. Odalar çok çok güzel ve temiz. İki kişilik ben en çok lavabo kullanımından çekinmiştim ama yanımdaki arkadaşta temizdi o konuda güzel iki gün geçirdik. Bebek hemşireleri çok tatlı ilgili, doğum ekibi de çok düzenli ve ilgili. Kısacası ben memnun kaldım.

ZeynepGeos çok teşekkür ederim amin sagolun sizde sağlıkla büyütün ins cok sevindim bilgiler icin 🥰

21 gün sonra

Burcu2434 merhaba. Doğumunuz geeçekleşti mi? Nasılsınız durumunuz nasıl? Hastaneyi beğendiniz mi?