Aleyna4161 yok alınmıyor dikişler kendiliğinden düşüyor
AAmine1823

- 15 Haz 2024
- 19 Oca 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Dikişler alıınıyor mu tartışmasında
- Pozitif mi Pozitif Ssvd Hikayem ❤️ tartışmasında
Arassimo sancınız olduğu zaman faydalı sıcak su. Suyunuz önceden gelirse beklemeden hastaneye gidin
Arzuanne teşekkür ederim çok sağolun ❤️
Arassimo açıkcası kişiden kişiye değişir bu durum. İlk gebeliğimde açıklığım hızlı ilerlememişti ama bunda çok hızlı ilerledi. Sıcak suyunda katkısının olduğunu düşünüyorum. O zaman girmemiştim sıcak suya. Bu sefer ki doğuumda da sancılarım çok aşırı şiddetli değildi bende açıklığımın fazla olmadığını düşünerek gittim hastaneye doktor 8 cm dediğinde şok olmuştum 😄
minikpatik doğumum gündüz oldu canım öğlen saatinde doğurmuştum. Ama gece olsaydı da kendisi geleceğini söylemişti
Minik1Civciv teşekkür ederim inşallah 🤲🏻🤗
Kilicpnr kendi sancınızın olması tabi ki büyük avantaj. Genel olarak gördüğüm kadarıyla ikinci doğumlarda hızlı ilerliyor gibi. Benim de ilk doğumumda o kadar sancı çekmeme rağmen açıklığın hızlı değildi. Ama bunda 3 saat içerisinde doğurdum
Damla teşekkürler Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah 🤲🏻
Haticeakcy merhaba teşekkür ederim amin inşallah ❤️ evet çiğdem hanım normal doğum konusunda başarılı ve ödül almış bi doktor zaten. Ama benim herşey evde gerçekleştiği için sadece doğum anında hastanedeydim. Alelacele koşturmalı bi doğum oldu hasta bakıcısından ebesine kadar herkes bi telaş içindeydi
Melike_sevgi evet gerçekten etkiliyor. İlk hamileliğimde doğru nefes alamamıştım sadece bağırıyordum. Ebeler nefes almazsam bebeğin oksijensiz kalacağını söylemişlerdi. Ama ben kendimi toplayıpta hiç bi şekilde doğru nefes alamadım ve sezeryan olmuştum panikten. Ama bu sefer her sancı geldiğinde derin nefes alıp mum üfler gibi yavaş yavaş verdim nefesimi sancılarım da nefese odaklandığım için sanki daha da hafifliyordu
Zeze03 bende 38+1 de doğum yaptım 3500 gr dı. Gelmesni hiç beklemiyorduk iki gün önce kontrolümde ne açıklığım ne de nst de sancım vardı doktor daha gelmez iri bebek daha da kilo alır bakalım duruma göre falan diyodu benim içinde. Bekleseydi biraz daha yapabilir miydim bende bilmiyorum
sulekesenci inşallah. Rabbim sizinde gönlünüze göre nasip etsin, kolaylaştırsın doğumunuzu inşallah. Çiğdem kılıç a gidiyordum ben
minikmelegim_ o kadar çok bilgim yok sadece yapıldığını duymuştum. İyi bi doktora denk gelmek devlette şans zaten
ChemistrySK amin canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim benimkinden daha da kolay bi doğum nasip eder sana ☺️
Biranneikibebek_ youtube da önüme çıkan herr videoya baktım canım Özellikle izlediğim bi video yoktu.
Biranneikibebek_ inşallah canım Rabbim kolaylaştırsın senin de doğumunu. Cinsiyetle alakası var mı bilemem. Eltim erkek çocuk doğurdu çok zordu doğumu. Başka bi arkadaşım kız çocuğu oldu onun da aşağı yukarı hikayesi benim ki gibi.
Haticelisa inşallah canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin en kolay şekilde. Sancı çekerken abese süresini okudum hep tavsiye ederim doğumun kolay olması için. Kendine inandıktan sonra yaparsın Allahın izniyle 🥰
piemses_annesi 3480 gr 51 cm doğdu
NaZende1600 nasip olsun inşallah ☺️
MehmedinZeynebi inşallah canım. Rabbim gönlüne göre nasip etsin sana da. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah