AAmine1823 bende ssvd yapmak istiyorum ilk oğlum 5 sene önce 38+0 da 4 kilo doğdu hiç sancı çekmedim bilmiyorum ayarlayıp yapmıştık tarihi iri bebek denildiginden bunu normal istiyorum kaç kilo doğum yaptınız bebeğiniz kaç kilo doğdu iri olursa yapamam diye korkuyorum bende bişey olur diye
Pozitif mi Pozitif Ssvd Hikayem ❤️
AAmine1823 okurken heyecanlandım inanın maşallah 🥰
AAmine1823 darısı başımıza🫶🫶🫶
AAmine1823 doğru nefes alıp verme ve ıkınma konusu gerçekten çok mu önemli doğumu olumlu yönde etkiliyor mu benim ilk gebeliğim de o nedenle soruyorum
AAmine1823 Merhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almışsınız miniğinizi🥰🌼 ya ilk hamileliğim ve pek bir şey bilmiyorum SSVD nedir acaba…
Evafor çok iyi ama uzak :)
minikmelegim_ ssvd olunca niye ücreti fazla alıyorlar ki
minikmelegim_ valla orası öyle ama uygun fiyat istiyorsanız durum bu 🙂
Dogan-ca29 ssvd ilk dogumun sezeryan ve belli bir seneden sonra ikinci çocuğunu normal yollarla dünyaya getirebiliyrmussn
93_23 anladım bir doğum tekniği galiba teşekkür ederim 😇
AAmine1823 merhaba bebeğinizi sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah. Çok güzel bi doğum hikayesi cesaretinizide kutlarım. Bende gebzede oturuyorum hatta yüzyıl hastanesine çok yakınım. Çiğdem hanımın da ismini çok duymuştum fakat farklı bi hastanede takipliyim. Doktorunuzdan memnunmuydunuz hastaneden doğum odası ve şartlarından vs
AAmine1823 o kadar güzel bir doğum olmuş ki. Sanırım doğum sırasında ilk sancının gelmesi açıklığı artırıyor. Benim ilk suyum geldi ve sancılarım hafif idi. Doktor suni verince 8 saatin sonunda dayanamadım. bebeğin nabzı da düşmüştü o müthiş sancılardan sonra açılmam olmayınca sezaryen e aldılar. Çok hazırlamıştım kendimi normal doğuma ama olmadı
AAmine1823 ayyy maşallah darısı bizlere inşallah. Gözünüz aydın 💓Allah analı babalı büyütsün 💕🤲🏼
Haticelisa ama 16 ay az degilmi hiç yoktan iki sene olmalı arasında diyo genelde doktorlar cnm
deryaPolat0904 risk oranı yüksek oluyor. Her doktor da bu riski almak istemiyor alan da fazla para alıyor işte :)
minikmelegim_ benimde kızım 5 yıl 20 günlük tekrar anne olmak istiyorum birincisi sezeryan oldu ikincisi normal doğum istiyorum
AAmine1823 Doktor’un gece hastaneye ulaşması nasıl oldu peki doğumunuz hızlı olmuş çünkü hastanede çok vaktiniz olmamış bende aynı hastanede çiğdem hanımlayım merak ettim bende şuan telefonu yok ama son haftalarda veriyor mu whatsaptan iletişim için?
AAmine1823 ben de ssvd dusunuyorum sadece oncesinde sancilar cok uzun mu surer yoksa sizinki gbi cabucak olur mu hersey onu merak ediyorum acilma olmazsa felan diye korkuyorum acikcasi bebegin suyu gelip de acaba oyle bir durumda ne yapiyorlar
minikmelegim_ ssvd olunca fiyat farkı oluyor mu mesela ilk. Sezeryan oldun peşine normal doğum istedin sırf ilkin sezeryan diye mi aliyor daha fazla ay umarım anladın anlatamadim😂💗
AAmine1823 ne kadar güzel Allah’ım inşallah benim de böyle olur Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️