Goncadgy açıkcası ben sancı kısmında çok zorlanmadım sadece doğum anı biraz zordu. Ama o da çok çabuk oldu. Doktorum hep motive etti. Ikınmalarım da çok kuvvetliydi çabucak gelişti herşey. Doktorum kesi atmadığını söyledi. Yırtılmam olmuş bu yüzden dikişlerim var evet ama normal hayatıma gayet dönmüş durumdayım sezeryan dikişi gibi zorlamıyor kesinlikle
Pozitif mi Pozitif Ssvd Hikayem ❤️
MehmedinZeynebi inşallah canım. Rabbim gönlüne göre nasip etsin sana da. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
NaZende1600 nasip olsun inşallah ☺️
AAmine1823 bu ssvd ne demek🙄 benim de ilk doğumum bazı şeyleri bilmediğimden soruyorum iste 🤷♀️🤗
Egecinarinannesi sezeryan sonrası vajinal doğum demek ☺️
AAmine1823 bebisiniz kaç kiloydu
piemses_annesi 3480 gr 51 cm doğdu
AAmine1823 masallah banada dua edin lutfen bende ssvd istiyorum ilk dogumla arasinda 16 ay olucak insaAllah rabbim banada nasip eder kolaylikla 🥹
AAmine1823 erkekler daha kolay doğuyormuş darısı hayırla sağlıkla başıma bende şu an ssvd adayıyım bende 2019’da doğum yaptım şimdi 2024’te nasip olursa
AAmine1823 nefes ve ıkınmaları izlediğiniz tavsiye ederim dediğiniz bir video var mı acaba
AAmine1823 40+2deyim ne açılma var ne adam akilli sancı cok guzel bir doğum olmuş maşallah
AAmine1823 ayy resmen hayal ettigim, surekli imgeledigim gibi bir doguk olmus masalalh size, benimde hayalim bu kez 8-9 cm le.hastaneye gitmek gider. Gitmez dogumhaneye girip tek ikinmada bebegimi kucagima almak 39+5 olduk bugün dun baya belden gelen sancim oldu ama iliski sonrasi🙈🙈 voleybol macini izlerken surekli top ustunde zipladim gecmedi kesin dedim bu sanci ama sonra 1 gibi uyudum uyandirmadi gecmisti demekki sanci değilmiş,ins sizin gibi su gibi bir dogumum olur Alalh anneli babali buyutmek nasip etsin size 🥰🧿
Goncadgy inşallah 🙏
AAmine1823 sultan hanım yapıyormuş da hastane çok pis bir hastane bir de devlet olmasından yana değilim o yüzden gitmedim. Zaten o doktora denk gelir mi doğum o bile belirsiz
AAmine1823 harikasın sen💜
Haticelisa inşallah canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin en kolay şekilde. Sancı çekerken abese süresini okudum hep tavsiye ederim doğumun kolay olması için. Kendine inandıktan sonra yaparsın Allahın izniyle 🥰
Biranneikibebek_ inşallah canım Rabbim kolaylaştırsın senin de doğumunu. Cinsiyetle alakası var mı bilemem. Eltim erkek çocuk doğurdu çok zordu doğumu. Başka bi arkadaşım kız çocuğu oldu onun da aşağı yukarı hikayesi benim ki gibi.
Biranneikibebek_ youtube da önüme çıkan herr videoya baktım canım Özellikle izlediğim bi video yoktu.
ChemistrySK amin canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim benimkinden daha da kolay bi doğum nasip eder sana ☺️