Goncadgy inşallah 🙏
Pozitif mi Pozitif Ssvd Hikayem ❤️
AAmine1823 sultan hanım yapıyormuş da hastane çok pis bir hastane bir de devlet olmasından yana değilim o yüzden gitmedim. Zaten o doktora denk gelir mi doğum o bile belirsiz
AAmine1823 harikasın sen💜
Haticelisa inşallah canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin en kolay şekilde. Sancı çekerken abese süresini okudum hep tavsiye ederim doğumun kolay olması için. Kendine inandıktan sonra yaparsın Allahın izniyle 🥰
Biranneikibebek_ inşallah canım Rabbim kolaylaştırsın senin de doğumunu. Cinsiyetle alakası var mı bilemem. Eltim erkek çocuk doğurdu çok zordu doğumu. Başka bi arkadaşım kız çocuğu oldu onun da aşağı yukarı hikayesi benim ki gibi.
Biranneikibebek_ youtube da önüme çıkan herr videoya baktım canım Özellikle izlediğim bi video yoktu.
ChemistrySK amin canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim benimkinden daha da kolay bi doğum nasip eder sana ☺️
minikmelegim_ o kadar çok bilgim yok sadece yapıldığını duymuştum. İyi bi doktora denk gelmek devlette şans zaten
AAmine1823 aminn amin insallah canim cok sagol 🥰🤲
AAmine1823 hep öyle derler ya erkek daha rahat kız zordur diye
AAmine1823 çok teşekkür ederim ❤️
AAmine1823 bende Gebze yüzyıl a gidiyorum 26haftalik hamileyim , ssvd düşünüyorum hikayeniz bana ışık oldu inşallah benimde kolay geçer . Hangi doktordu bu arada
sulekesenci inşallah. Rabbim sizinde gönlünüze göre nasip etsin, kolaylaştırsın doğumunuzu inşallah. Çiğdem kılıç a gidiyordum ben
minikmelegim_ esenler özel Güney hst 12 bn TL ben korkumdan cesret edemiyorum
AAmine1823 bende ssvd yapmak istiyorum ilk oğlum 5 sene önce 38+0 da 4 kilo doğdu hiç sancı çekmedim bilmiyorum ayarlayıp yapmıştık tarihi iri bebek denildiginden bunu normal istiyorum kaç kilo doğum yaptınız bebeğiniz kaç kilo doğdu iri olursa yapamam diye korkuyorum bende bişey olur diye
AAmine1823 okurken heyecanlandım inanın maşallah 🥰