birkizanneesi yalnız değilsin bacım
2024annesi

- 4 gün önce
- 3 Oca 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kaç Yaşında Evlendiniz👰🏻♀️🤵🏼 tartışmasında
- Bebeğine serum fizyolojik kullananlar? tartışmasında
- Düzenlendi
1_Pandackk sf verdikten sonra ne kadar bekliyorsunuz?
teşekkür ederim cevaplarınız için. Serum fizyolojiğin Prospektüsünü okuyunca sanki her gün verilmeli yoksa etkili olmaz gibi gelmisti üzülmüştüm, ben tikandikça dediğiniz gibi uygulamak istiyorum. Kimi çocuk doktoru da her beslenme öncesi yapın diyor. Buhar makinem yok hangisini kullanıyorsunuz sizler?
- Bebeğine serum fizyolojik kullananlar? tartışmasında
Kaç aylıktan itibaren ne kadar sıklıkla ve nasıl uyguluyorsunuz annelerim? Uygulama konusunda çok ağlayınca her gün yapmak istemiyorum doğrusu. Sizler ne durumdasınız?
- Bebek Bezi Önerisi tartışmasında
hanlnim sleepynin hangisini kullanıyorsunuz? Ben natural olandan çok memnun olmadım açıkçası. Sizinki bio olanından mi?
- Sezaryen olan hanımlarrrr tartışmasında
Missprincess ilk 2 gün lavaboya oturma yürümede çok canım yanmıştı ama durduk yere çok agriniz varsa doktorunuzun verdiği ağrı kesici için. Ben iğne yaptırmıştır baya idare etmişti beni. Yara kapanmaya yakın git gide hafiflemisti. Geçmiş olsun.
- Gebelikte Sizi En Çok Ne Zorladı✨ tartışmasında
- Düzenlendi
Fiziken sıkıntılarım mide yanması,iştah azlığı, nefes darlığı, uyku hali. Manevi yönden ise o kadar sıkıntıya rağmen eşimin anlayışsızlığı, psikolojimin dusunulmemesi, kötü şeyler yaşatılması.
- Emzirme ve mama sıklığınız nedir? tartışmasında
Betulss çok teşekkür ederim dikkat edeceğim. Peki emziriyorum mesela gaz alma süreci her memeden sonra mı olmalı. Yoksa tamamen doyunca mi? Mesela emziriyorum uyuyor gaz alırken uyanıyor.
- Düzenlendi
Mavidunyamm doğru aslında kucağa alıştırma diyenlere bu yüzden kızıyorum daha minicik bana ihtiyacı var. Calisan bir anneyim her ağladığında kucağına alma alışır ilerde sana zor olur sürekli kucak ister diyorlar :(
Denizdnzdnz çok haklısınız aslinda deneyeceğim onlemimi alarak (alt acmasina ya da ustume tuvaletini yapiyor da :))) teşekkür ederim
Nazo77 emzik de veriyorum ama daha agzinda çok tutamıyor iştahlı bir bebek aslında o kadar çok hızlı emiyor ki boğazında kalıyor bazen mama ve anne sütü . Çok da aciktirmiyorum . Doktora çok emici sık kaka yapıyor diyince iyi işte dedi gecti
- Alt temizleme zamanlamasını nasıls ayarlıyorsunuz? tartışmasında
Yenidogan bebeğimin kaka sıklığı çok fazla. Ben de sürekli kaka yapar yapmaz aman pişik olur korkusuyla geceleri uyku zamanında olmuşsa diye korkarak bakıyorum. Ne kadar sürede durursa pişer sizin bebekler nasıllar? Ben kaka sesi gelince asker gibi tetikteyim fazla yoruyor beni bu düşünce. Ben mi abartıyorum yoksa zamanla bu hassasiyet azalır mi? Sicak memlekette agustos bebegi oldu. 19 gündür 1 kere pişik oldu onu da sık yıkayarak ve temizleme pamuğu kullanıp yağlayarak geçirdim . Hala öyle devam ediyorum ama yoruluyorum.
- Düzenlendi
Mavidunyamm teşekkür ederim
Mama ilk zamanlar süt yetersizliginden 4 kere verirdim şimdi bir ya da iki defa veriyorum. Yoksa doymuyor kısa araliklarla ve dinlenmeden meme verince sütüm yetersiz kalıyor - Sling mi ana kucağı mı tartışmasında
Ben de merak ediyorum. Konu yukarı çıksın.🫶
18 günlük bir bebeğim var. Anne sütü ve mama veriyorum. Bazen saatte bir emzirmemi istiyor. Ağzını elini götürüyor devamlı meme istiyor . Sizin bebisleriniz nasıl? Düzene girer mi? Mama veriyorum ardından çok geçmeden yine acıkıyor yeni doğanlar hep mi böyle. Afedersiniz altına kaka yapıyor değiştiriyorum 2 dk sonra yine kaka yapıyor. Pisik olmasın diye hızlı davranalım diyorum ama acaba biraz daha beklemem mi lazım. Bi de yüzde 90 ya mamada ya da memedeyken kaka yapıyor.
- Sezeryan dikişiniz? tartışmasında
Daisyy000 doktor sezeryanin ertesi günü dedi ama iç organlarım yerlesmeden nasıl dedi anlamadım. Teşekkürler. Çünkü afedersiniz idrar yaparken içimde acı hissediyordum organlar normale dönmeden takılmaz demek ki
Dclkya dikişlerin çevresi boydan boya şişik bende
Esum48 sezeryanin 5.gunu pansumana çağırmıştı doktor görünce odem yapmış normal dedi geçti de bana görüntü hiç normal gelmiyor
- Düzenlendi
Kuboss-98 saç kurutma makinesi kullanma amacınız ne? Yarayı kurutmak için mi? Ben de duş aldım orayı selpak ile kurutmadan havlu ile kuruttum iğne batması gibi sızı var inşallah mikrop kalmamışımdir. Benim şişlik kesi boyunca var sanırım baya zaman alacak gitmesi
Sokratesss geçmiş olsun.
Sıcak memlekette olduğum için ben de çorap giymiyorum. Benim şişlik ameliyat izim boyunca ödem oluşturmuş. Doktor da ödem demişti ama tuhaf geldi fıtık gibi duruyor - Sezeryan dikişiniz? tartışmasında
ssevilmommy sormustum doktoruma sezeryanın ertesi gün takabilirsiniz dedi. Açıkçası bana da erken geldi
- Düzenlendi
Arkadaşlar sezeryan dikisim 8 günlük. Çok sert şlşiklik olmuş durumda sizlern de boyle mi?
Kalıcı göbek korkum olduğundan korse almistm ameliyat sonrası takarım diye 3 keredir takıyorum ama bana dikiş odemini daha da sıkıştırıyor zarar mı verir diye düşündürdü. Sizler ne alemdesiniz, iyileşme süreciniz nasıl?