Sleepy bio natural aldım öneri üzerine inşallah memnun kalırım

kkubraozer ben pure baby kullanıyorum 1 aylık bebeğim pişik yapmadı fiyat olarak ta internetten alıyorum uygun diye taşma vs yapmıyor pişik olmasın diye de günde atıyorum 10 bez değiştiriyorsam 5 inde pişik kremş sürüyorum sırayla bir sürüyorum bir sürmüyorum 30 günlük oldu çok ta dolduruyor bezini ama çok şükür pişik olmadı

kkubraozer Merhana. Öncelikle 26günlük yeni doğan bebeğim var ve Sleepy molfix ve prima almıştım doğumdan önce. Olası pişik durumuna karşı değiştirmek için. Hiç bir bezde pişik yaşamadık. Ama Sleepy aşırı naylon ve hışır hışır eden bir bez bu sebeple bebeğime taktığımda çok iz yapıyor ve o bölgeleri kızarıyor. Prima tabi ki çok iyi ama fiyat performans olarak ben molfix derim. Pamuk gibi her yeri bebeğe zarar vermiyor

metemom_ şuan 4tl gibi bsye geliyor indirim var. 6da olsa hakediyor. Günlük 6bez Max yeterli geliyor. 36tl bence normal benim için normal çünkü benim bebeğim bildiğin pamuk gibi ve aşırı hassas tenli

kkubraozer
Ben kızıma doğduğu andan itibaren sleppy kullandım bu kızıma da sleppy kullanacağım inşallah ama sleppy de bir durum var 3 numaradan sonra bez sanki değişiyor gibi sızdırma çok oluyor ama pişik olayı hiç olmadı sayılır

hanlnim sleepynin hangisini kullanıyorsunuz? Ben natural olandan çok memnun olmadım açıkçası. Sizinki bio olanından mi?

myavocado, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.