2024annesi ben 1 hafta sonra takmistim korseyi
Sezeryan dikişiniz?
2024annesi henüz korse kullanmayın şişlik normal ama hareket etmeniz lazım ayrıca havalandırin duşa girin çıkın hemen kurutun o bölgeyi benim de öyle olmuştu sonra enfeksiyon kaptı o yüzden dikkat edin sıkan şeyler giymeyin
2024annesi ben de 1 haftalikken gittim ultrasonla bakti bisey yok dedi de sadece bi tarafta sislik ve kalkarken fillan agri olmasi normAl degik
2024annesi benimki de öyle banada acayip geldi hatta deddim enfeksiyon mu kapmış acaba şiş tır ama 1 ay kontrolüne gidince dedi gayet iyidir
2024annesi Rahminiz yerine inmeden korse takarsanız rahim sarkması yaşayabilirsiniz. Doktorum 40kontrolunde rahmimi kontrol etti sonrasında takabilirsin dedi
2024annesi canım korseyi ilk zamanlar sezaryen dikişine gelmeyecek şekilde daha üstten takacaksın biliyosun dimi? Göbek olmasın derken sağlığından olma Allah korusun. Ben senin yerine olsam biraz daha beklerdim ilk gebeliğimde cesaret edemedim mesela 6ay kadar 🤣 bakalım bunda ne zaman takarım
2024annesi hala şişiyor 3 aylık
2024annesi canım bana ne doktor ne başkası söylememişti benim ameliyat yerim değil ayagım ve alt kısımda cinsel bölgemin bi dudagı şişmişti öyle söyleyim. Ne kadar süre geçti bilmiyorum kan sulandırıcı iğne vermişlerdi yazdırmaya başka doktora gittim yazmadı saçmalama hangi çeğdayız o doktor saçmalamiş dedi dilişlerime baktı ve banyo sonrası batikonla dikişlerini sil saç kurutma makinasıyla da kurut mikrop kapmasın artı ıslak kalmasın dedi ve o kadar iyi geldiki şişlik falan hepsi yavas yavas geçti
Daisyy000 doktor sezeryanin ertesi günü dedi ama iç organlarım yerlesmeden nasıl dedi anlamadım. Teşekkürler. Çünkü afedersiniz idrar yaparken içimde acı hissediyordum organlar normale dönmeden takılmaz demek ki
2024annesi hastanede ebeler söyledi , banyodan sonra saç kurutma makinesi ile kurut nemli kalmasın dediler o yüzden. Bugün 15. Gün dikişler yavaştan kaybolmaya başladı. Acılar biraz daha azaldı . Ama hala sertlik var , kalıcı o sanırım bilemiyorum annemin de sezaryen dikişi belli çünkü ip gibi bi sertlik var