• Sağlık
  • Bebeğine serum fizyolojik kullananlar?

Kaç aylıktan itibaren ne kadar sıklıkla ve nasıl uyguluyorsunuz annelerim? Uygulama konusunda çok ağlayınca her gün yapmak istemiyorum doğrusu. Sizler ne durumdasınız?

2024annesi 4 ayda burun tıkanıklığı ile doktora götürdüm doktor burun spreyi vs hiç önermedi bağımlılık yapar diye fizyolojik serum iki burnuna damlatiyorum aspiratör ile çekiyorum çok rahat oluyordu cani acımıyor ama her zaman yapmayın tıkandığında açın şuan sadece serum ile açıyorum özelikle grip döneminde 🥴

1_Pandackk nasıl uyguluyorsunuz acaba serum fizyolojiği bebeği yan döndürüp mü veriyorsunuz ve kaç damla ? Bir de kaç dk bekliyorsunuz ben bu işlemi yaparken beneğim çok ağlıyor acaba canımı acıyor diyorum

nur53___

1_Pandackk sf verdikten sonra ne kadar bekliyorsunuz?

Ea_aylms6

KurabiyeninAnnesi123

teşekkür ederim cevaplarınız için. Serum fizyolojiğin Prospektüsünü okuyunca sanki her gün verilmeli yoksa etkili olmaz gibi gelmisti üzülmüştüm, ben tikandikça dediğiniz gibi uygulamak istiyorum. Kimi çocuk doktoru da her beslenme öncesi yapın diyor. Buhar makinem yok hangisini kullanıyorsunuz sizler?

2024annesi benimde buhar makinem yok ama alıcam anlatada oturuyoruz ve beniş her sabah burnu tıkalı kalkıyor sonrada açılıyor havası çok kuru

2024annesi 26 günlükken hasta olunca kullandık bir kaç gündür kullanıyoruz ama doktor takibinde. Bırakın dediğinde bırakacağız

2024annesi burnu tıkandığında yapıyorum devamlı yapmanıza gerek yok mesela 1 senedir hiç yapmadık kızım 2.5 yaşında. Ben 5 cc çekip ayna karşısında ağzı açıkkn yapıyorum daha rahat oluyor .

2024annesi trend yoldan yorum yoluyla aldim ben degerlendirmeleri arastirdim havalar bi sıcak bir soguk yava yavas kış da geliyor dogalgaz açıldgi icin tıkaniklkk yaşiyoruz bu bizi bile rahatsiz ediyor