Mira tasarımdan yaptırdım 190 TLydi benimki istediğiniz modele göre değişiyor ☺️
📌İsimli Hastahane Çıkışı
UrasEgeBabysMom yaptıracaksınız ve bebeğiniz ilk mekonyum dediği kakasını yapıcak ve o hastane çıkışı simsiyah olucak çıkmıyorda ilk olduğu için kalıyor benim bebeğim öyle yapmıştı 😂🤷♀️
UrasEgeBabysMom ben de yaptırdım instagramda “urasbebetasarimi” isimli sayfadan sipariş verdim. Geçtiğimiz cuma günü sipariş verdim dün akşam üzeri kargoya verildi bugün dağıtıma çıkmış bile kargoyu bekliyorum. Çok hızlı gerçekten ve sayfanın sahibi hanımefendi çok ilgiliydi. Tam istediğim gibi yaptı henüz elime gelmedi ama fotoğraf ve video attı oradan gördüm. Çok güzel yapmışlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum bir göz atın derim 🥰 10lu takım yaptırdım ben 200 TL. Birçok sayfaya sordum en uygun fiyat buydu.
benikibebekannesiyim Ben fotoğraf çekiminde isimli hastahane çıkışını kullanacağım, ilk onu giydirmem teşekkürler bilgilendirdiğiniz için😊
Calisananne25 Çok teşekkürler bakıyorum💙
Ben madre bebekten yaptırdım henüz gelmedi ama fiyat olarak uygun geldi bana internet sitesinden veya instagramdan bakabilirsiniz 10lu set 180e yaptırdım şimdi puset örtüsü ve birde kendime lohusa takımı sipariş vericem ama önce bi ürünüm gelsin ondan sonra 😊
Tuğba kuğudan sipariş verdim bende daha gelmedi
UrasEgeBabysMom Butikbebecik insg. Sayfasında 11 parça 180 TL. Yaptırdım memnun kaldım isterseniz inceleyin Max 7-8gune elinde oluyor
UrasEgeBabysMom ben instagramda atelyorakun a yaptırdım 230 tl
https://instagram.com/bsadesignatelier?utm_medium=copy_link
Bu sayfadan yaptırdım çok güzel geldi 220 tl
- Düzenlendi
UrasEgeBabysMom
3 lü kargo dahil 85 liraya yaptırdım 💮
IG:armiuniquedesign
UrasEgeBabysMom gülsebaybhomee den yaptırdım aşırı yumuşak ve kaliteli kumaş kullanıyorlar ben çok beğendim yaptırmak isteyenler ordan yaptırabilirler 🤍
UrasEgeBabysMom bebeqondan 200 civarı yaptırdım 12 li
UrasEgeBabysMom organik kumaşlı mi onu sorun alırken bu önemli
Astral babyden 3 parça yaptırdım güzel geldi 105 tlydi galiba kargoyla beraber 10’lu setleride var ama hastane çıkışımı kitikateden aldım direkt doğumhaneye vercem onu
UrasEgeBabysMom beyzaceyiz den
UrasEgeBabysMom insta bebe giyim diye bi sayfadan nakışlı yaptırdım kargoyla 230 TL ye kesinlikle fiyatına değer ben çok beğendim 🥰
UrasEgeBabysMom Bebeqon sayfasından yaaptirdim 12 li isimli ve figürlü 200 tl
UrasEgeBabysMom instagramda sayfam var bysevdasarikaya diye bir süredir aktif olamıyoruz sosyal medyada ama dışarıya çalışmaya devam ediyoruz bilginiz olsun kendi bebeğiminde hastane çıkışını kendim hazırlıycam ☺️
Aminella instagramda sayfam var bysevdasarikaya diye bir süredir aktif olamıyoruz sosyal medyada ama dışarıya çalışmaya devam ediyoruz bilginiz olsun kendi bebeğiminde hastane çıkışını kendim hazırlıycam ☺️