ElcinErdogan merhabalar evet çok memnun kaldım tam istediğim gibi yumaşacık ve kaliteli. Şuan evimde değilim o yüzden atamıyorum kusura bakmayın 🥰🙏

UrasEgeBabysMom luladesing sayfasından yaptırdım ama ben sadece tulum eldiven ve şapka yaptırdım 80 TL kargo ücretiz çok güzel sayfaya bakın derim

UrasEgeBabysMom Instagram’da zeynocanakis sayfası bence bu konuda tek diye düşünüyorum..Çok kaliteli ve çok başarılı biz çok memnun kaldık dediği tarihte kargolamayi yapıyor ürünleri çok kaliteli verilen herkurusa değiyor .şimdi benim bebişim olucak ondadaa yine Zeynep hanimdan başkasına gitmeyeceğiz ☺️👌🏻

UrasEgeBabysMom ben tugba kugu da yaptırdım 10lu set 279 lira ve icinde anı kartlarıda hediye gönderiyolar %100 organik ve yumusacık geldi tavsiye ederim.

llFatma bende ordan sipariş vermek istıyordum ama teredütlerım vardı sen memnun kaldın mı güzelmıydı alıyımmı ordan

benikibebekannesiyim kuzenim o hataya düştü kakası çıkmayınca resim çekemediler 😂 o yüzden bende ilk onu vermicem ayrı hastane çıkışı aldım onun tecrübesizliği bana tecrübe oldu 😂

Derenx kuzenimde ordan yaptırdı küçük prens baskılı ilk yıkamada tüm renkleri soldu o yüzden nakış işlemeli tavsiye ederim ☺️

UrasEgeBabysMom Bebeqon sayfasından 12 li seti 205 liraya yaptırdım ama geçenlerde bir sayfada gördüm hangi sayfa bilmiyorum anne ve bebek ipek gecelik üzerine yazı tıpkı bride sabahligi gibi çok hoşuma gitti anne ve bebek aynı renk ve takım olarak yapılmıştı fikir olsun 😊

UrasEgeBabysMom ben yaptirdim siparis suresi 17ila 20gun suruyor lakin kumasi ve nakisi harika nakisindan tereddut ettim cildine zarar verirmi diye ama altina nakis altina yumusak kumas eklenmis..![