Parla Hellomommy benim 5 aylıkken regli şişliği gibi minik bi göbek gibi duruyordu:) iç karnım genişmiş birde fiziksel özellikten kaynaklı sanırım boyum uzun zayıfım minibüste metro da yer vermiyolardı bozuluyodum:) tam anlamıyla 6 dan sonra hamile gibi hissetmiştim☺️🙏🏼
Hellomommy Parla yaa 🥰 ben de çok hevesleniyorum bebeğim büyüsün de karnım belli olsun, hareketlerini hissedeyim 🙈🥰
Buki35 H-Bade bende 10.haftamdayım 2.gebeliğim herhamgibir sıkıntım yok..rabbim herkesin yavrusunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin🙏
dilaraulusoy fatma9 canım maşallah pozitif olmama olasılığı yok çok iyi. Benimde tüp bebek 9. Gün 148 di bugün yine test verdim haber bekliyorum bebeşin hayırlı uğurlu olsun ☺️
dilaraulusoy fatma9 yakın dönemlerde yapılmış transferlerimiz ben 4 ekimde olmuştum. İnşallah devam eder ikimizinki de☺️
fatma9 dilaraulusoy kıyamam ya cnm benim inşallah sağ salim alırız hepimizde kucagımıza. Benim 29 eylülde oldu
fatma9 dilaraulusoy izmirde tedavi görüyorum canım 26 ekimde cagırdılar😊 umarım bir sorun cıkmaz o güne kadar nasıl dayanrm
fatma9 dilaraulusoy yaşadığım yerde de doktorumu ayarladım tüp bebek ve kadın doğum doktoru oda izmire git gel öyle baklm dedi
dilaraulusoy fatma9 çıkmaz inşallah canım benim bende sonuç bekliyorum inşallah yükseklmiştir benimki
dilaraulusoy Mormenekse34 yani tam emin değilim ama alttan ultrasonla bakılıyor sanırım ilk ama doktordan doktora değişebilir. Kuzenim de hamile o söyledi.