• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Belirlenmedi seni en iyi ben anlarım canım 2 düşük yaşadım bir hafta önce kan verdim beta 989 çıktı dün kesesini gördüm son adet tarihim 3 Eylül dün doktorum keseye göre 25 günlük demişti dün

eddaaaa bizde 7 haftalık olduk bugün 🙈 Bende kusma hiç olmadı mide bulantısı yok denilecek kadar az oldu bir iki defa , bir sıkıntı yok dün doktora gittim bebişim de gayet iyi durumda çok şükür 🙏🏼 bu yüzden hiç bi şeye kulak asma 😇

Papatyamm123 cokk cokk icten dualarimiz seninle canmmm benm enn guzel haberler alman dilagie 😘😘

5 haftalık gebeyim haftaya kalp atışlarını duymak İçin gideceğim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir belirti yok normal mi

Ezgii0 bende öyleydi 13 haftalık olduk hala kusma yok ama bulantilar cogaldi

mf221115 6+4 üm bende aynı şikayetler bnde de var çok aşırı midem bulanıyot sürekli yorgunum gerçektende ne zaman bitecek acaba bu bulantılar

Pervins benim 1 hafta önce 82’ydi ama en az 5 haftalık olması lazım bebeğin 112 iyi ama yükselişi önemli biraz az büyük ihtimal daha ufak umarım sorunsuz ve sağlıklıdır bebeğiniz

@"Durdane95 tutunma ağrısı ben de aynı ağrıyı çekiyordum şimdi aralıklı olarak ağrıyor