• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa yalnız değilsin canım bende aynı midem bulanmıyo diye ağlıyorum 😅

aleynasamira benim kuzenime de öyle dediler şuan kız çocuğu olduğunu öğrendi gayret güzel gidiyor hamileliği hersey allahtan içini ferah tut 🤲

6+5 ama çok endişeliyim ben ilk gebeliğim sizdede durumlar böyle mi

eddaaaa ya olur mu öyle şey , herkeste farklılık gösterir o ben kusmaktan ölüceğimi düşünürken ablam gebeliğinde tek bir bulantı yaşamadı senin bünyen de böyle demekki ve bence çok şükret balımmmm❤️

Arasinkardesioluyor bn 5+2 yim iyi gidiyor ama aynı zamanda koronayım bir negatife dönse hemen doktora gidecem keseyi görmek için. Kazakistanda yaşıyorum bn siz nerde yaşıyorsunuz kızlar ve nasıl besleniyorsunuz.

eddaaaa bende yaşamıyordum 6. Haftamda şuan 9.haftadayım sadece akşamları biraz miğdem bulanıyor ama kusma felan yok

Naazli Bende 6+1im bugun doktora geldim kalp atışları var ama zarar gormesin diye dinletmiyorum simdilik dedi duymadim o yüzden 😔 mide bulantılarım var sizin nasıl gidiyor

Baykuss 1293 bende internetten değerler kaç olmalı yazıp baktığımda 6 haftayı gösteriyordu

eddaaaa hayir 11 haftaligim belim yerinden ayriliyor sanki ve karnim aciyor hala kusuyorum en kotusude safra kusmak sabahlari igrenc bisey ama gunde en azindan 2 kere kusuyorsun yada birkere azalma oluyor biraz da yediklerinize dikkat etmeniz lazim asidik ve mide bulandirici seyler yememenizi öneririm hanimlar

Bb_71 maşallahh 🙏🏻🙏🏻 İnşallah bende duyarım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ysmngny benimde aynı siizn gibiyidi degerim 42 ama uygulamada 4 haftalık görnyordu geç dönlenmeymiiş hastanye gittigmzde görnmedi bir hafta sonra gittigmde yne görnmedi vajina ultrasonda görndü ve 15 gün sonra kalp atışını duydum şuan 7+4