Yeni gebeler toplanalım🤰
aleynasamira benim kuzenime de öyle dediler şuan kız çocuğu olduğunu öğrendi gayret güzel gidiyor hamileliği hersey allahtan içini ferah tut 🤲
Arasinkardesioluyor mrb ben daha cok yeniyim bugun gdcm doktora teste cift cizgi cikti hayirlisi bakalim🤭
6+5 ama çok endişeliyim ben ilk gebeliğim sizdede durumlar böyle mi
Arasinkardesioluyor Bizde 6+5 olduk. Mide bulantısı baş dönmesi var 🤭
Arasinkardesioluyor bn 5+2 yim iyi gidiyor ama aynı zamanda koronayım bir negatife dönse hemen doktora gidecem keseyi görmek için. Kazakistanda yaşıyorum bn siz nerde yaşıyorsunuz kızlar ve nasıl besleniyorsunuz.
Papatyayt kan verdim.insalalh guzel cikar sonuç kizlar lütfen dua edermisinzi
duyguuudmr yaa 😍😍 bende gittiğimde 4+4 olcak o zaman kese görülür mü acaba aşırı heyecan var 🙈
Parla biz de 9+2 haftalığız 🥰
Baykuss 1293 bende internetten değerler kaç olmalı yazıp baktığımda 6 haftayı gösteriyordu
eddaaaa hayir 11 haftaligim belim yerinden ayriliyor sanki ve karnim aciyor hala kusuyorum en kotusude safra kusmak sabahlari igrenc bisey ama gunde en azindan 2 kere kusuyorsun yada birkere azalma oluyor biraz da yediklerinize dikkat etmeniz lazim asidik ve mide bulandirici seyler yememenizi öneririm hanimlar
Ilaydaozkan8 kese daha gozukmezde 6 haftada kese gozukur ben 6 da gittigimde gozukmustu
Fatosckrr hayirli olsun
cankusumyavrum hayırlı olsun inşallah ama benim adetim 3 gün gecti dun beta hcg 3097 cikti niye oyle yuksekki acaba