AyseNur_5 eddaaaa bende 8+5im şu anda daha hiç bulantı baş dönmesi kusma tiksinme hiçbiri olmadı sadece ara ara kasık bel ağrım oluyor o kadar çok şükür dün hastaneye gittim Bebek sağlıklı, için rahat olsun her insanın bünyesi bir değil🌸☺️
hygc3 Rukabella kimyasal gebelik ben de geçirdim. ilk 68 çıkmıştı değerim doktorum 1000 olması lazım demişti. kimyasal gebelikte beta hcg 1000’e ulaşmaz diye biliyorum inşallah doğrudur 🙂
pelinvebebisi Arasinkardesioluyor bizde 6+1 olduk çok şükür😊 bulantı yok ama kasık ağrım oluyo özellikle sağ tarafta bu durumu yasayan var mı
Kubra_elif_ahmet eddaaaa 7+2 olduk biz bugün benimde sadece 3 4 gün bulantım oldu şuan iyiyim çok şükür her gebelik aynı olmaz. Herkesin de midesi bulanmak zorunda değil. Canınızı sıkıp üzülmeyin boş yere. İyi günler
Parla Hellomommy ne güzel ilk heyecan☺️evet 4 sene sonra kardeş yapmaya karar verdik☺️ Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşAllah🙏🏼
Hellomommy Parla amin inşallah 🙏🏻 Karnınız kaçıncı haftada belli olmuştu? Hatırlıyor musunuz ☺️ Çok merak ediyorum
aysgl54 eddaaaa bende hiç yaşamadım hiç canını sıkma bak ben 13+6 haftalık oldum herşey çok sağlıklı güzel gidiyor bir problem yok herkesin hamileliği bulantılı geçmek zorunda değil sıkma canını sen 🥰
Cokomik eddaaaa 11 haftalık gebeyim ne bir mide bulantısı ne kusma hiç bir şey yaşamadım çok şükür insanlari bırakin böyle rahat geçirmek daha iyi bence 🥰
Meleqim06 Arasinkardesioluyor 5 hafta 3 günlük oldu şu kese ve kalp atışını ne zaman duyacam içim içimi yiyor ilk gebelik ve tecrübesiz bi o kadar da heyecan korku var ☹️