• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa ben şu an 21. Haftadayım ve gebeliğim boyunca hiiçççç bulantı yaşamadım. Sadece tansiyonum çok düşüyordu ilk haftalarda. Herkesim bünyesi farklı sonuçta takılmayın böyle şeylere 🥰

Esmaonur kesinlikleeeee. Şu an arada hareketlerini hissetmesem hamile değilim diycem🤩

Benim ilk hamileliğim 7. Haftadayım aşırı derecede bulantı baş ağrısı çekiyorum çok zor geçiyor ne önerirsiniz

Hayivlisi bende ilk 6 haftalıkken gitmiştim ama 8. haftamda duydum ☺️

12eylul merhaba benimde 4+4 beraber gidiyoruz 😊 iki gün önce yatırdığımda 277 çıkmıştı bugün bir daha yaptırıp yarın doktora gidicem inşallah

eddaaaa yalnız değilsin canım bende aynı midem bulanmıyo diye ağlıyorum 😅

aleynasamira benim kuzenime de öyle dediler şuan kız çocuğu olduğunu öğrendi gayret güzel gidiyor hamileliği hersey allahtan içini ferah tut 🤲

6+5 ama çok endişeliyim ben ilk gebeliğim sizdede durumlar böyle mi

eddaaaa ya olur mu öyle şey , herkeste farklılık gösterir o ben kusmaktan ölüceğimi düşünürken ablam gebeliğinde tek bir bulantı yaşamadı senin bünyen de böyle demekki ve bence çok şükret balımmmm❤️

Arasinkardesioluyor bn 5+2 yim iyi gidiyor ama aynı zamanda koronayım bir negatife dönse hemen doktora gidecem keseyi görmek için. Kazakistanda yaşıyorum bn siz nerde yaşıyorsunuz kızlar ve nasıl besleniyorsunuz.

eddaaaa bende yaşamıyordum 6. Haftamda şuan 9.haftadayım sadece akşamları biraz miğdem bulanıyor ama kusma felan yok