• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

NlnClgn çok teşekkür ederim içim rahatladı valla 🙏🏻 Seninde en kısa sürede geçer güzel güzel gebelik geçirirsin inşAllahh 🥰

Yagmurmg evet benim gibi bulantısı olmayan kişileri burda gördükçe gerçekten bulantı olacak diye birşey yokmuş diyorum , içim çok rahatladı 🙏🏻

eddaaaa
    9+4 deyim bende de hiç bulantı kusma olmadı normal tabiki etrafını yoksay. Bazı insanlar kötü olmanı isteyebilir ama biz güzel hamilelik geçiriyoruz çok şükür😊

eddaaaa bende 8+2 yim benmde hic kusmam vs olmadi cok nadir bir iki bulantim oluyo oda gelip gidiyo… canm sen takma milleti herkesi gebeligi bir olacak degil dua et bulantisiz kusmasiz gecirelim daha nee🥰🧿🤣🤣

Esmaerkan çokkk haklısınn 🙏🏻 Bu dönemde kulakları kaptmak gerekiyor sanırım , Allahın izniyle sağlıkla bitiririz gebeliğimizi 🥰

H-Bade kaç haftalıksınız peki sizden de kan aldılar mı değeriniz düşecekmiş yükselecekmi diye

aleynasamira
            İnşallah kötü birşey yoktur canım. Bende de 5 haftalıkken rahmimde kan pıhtıları gördü doktor kanama olmasın diye progestan verdi

92brc o ilaçla bende doğru düzgün birşeyler yiyorum yoksa midem ağzımdan çıkacak afedersiniz bulantidan, çok şükür kusmam hiç olmadı 8 haftadayım prilam çok ise yarıyor gerçekten

Civcivinannesiii vallahi çok haklısın , bulantısı olmayan sizleri gördükçe rahatladı için 🙏🏻 inşAllah sağlıkla tamamlarız gebeliklerimizi 🥰 Meleğimiz gelir kucağımıza sağlıkla ☺️