Yeni gebeler toplanalım🤰
aleynasamira ne kadarlik siniz
6+3’üz dün kalp atışlarını duyduk çok şükür 🙏🏻
- Düzenlendi
aleynasamira bende de oldu ama kesenin etrafında varmıs düşük riski var dedi doktor hep yatıyorum wc yemek dışında kalkmıyorum
Papatyamm123 canım benim 5. Haftada 4 bindi hcg doktorun bişey dedimi
eddaaaa bende 8+2 yim benmde hic kusmam vs olmadi cok nadir bir iki bulantim oluyo oda gelip gidiyo… canm sen takma milleti herkesi gebeligi bir olacak degil dua et bulantisiz kusmasiz gecirelim daha nee🥰🧿🤣🤣
Arasinkardesioluyor 82 beta ile 1-2 haftalık denildi geç döllenme sanırım yoksa 4 haftası olması lazım en az hastanedeyiz inşallah bakıcaz sonuçlara dua edin düşük tehlikem olmasın 🙏🏻😔
Civcivinannesiii 6+2 ama daha geç oluşmuş ultrasonda belli olmadı alttan muayene edildim
aleynasamira korkmayin yatip dinlenin is yapmayin. Insallah atlatirsiniz
H-Bade kaç haftalıksınız peki sizden de kan aldılar mı değeriniz düşecekmiş yükselecekmi diye
aleynasamira
İnşallah kötü birşey yoktur canım. Bende de 5 haftalıkken rahmimde kan pıhtıları gördü doktor kanama olmasın diye progestan verdi
Civcivinannesiii vallahi çok haklısın , bulantısı olmayan sizleri gördükçe rahatladı için 🙏🏻 inşAllah sağlıkla tamamlarız gebeliklerimizi 🥰 Meleğimiz gelir kucağımıza sağlıkla ☺️