• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa 8+4 günlük olduk buğün çok şükür bu zamana kadar miğde bulantım yoktu dün akşam resmen ölecek gibiydim 😞sıkmayın canınızı olmaması daha iyi rahat edersiniz

Banukntrc ben alerjik astım hastasıyım kuzum , doktorum sıkışıcağını düşündüğünde ventolin sıkabilirsin dedi , alerjim tuttuğundada allerset alıyorum mecbur kendi ilacımı kullanamıyorum şuan

eddaaaa merhaba ben de 6 haftalik hamileyim kasiklarimda hafif agri ve midemde sanki cok yemek yemis de ondan rahatsizmis gibi bir his var onun disinda benimde bulanti ve kusma gibi sikayetlerim olmadi

Berru profilne giricen cnm ustune tıklayınca gösteriyor ztn😇

bircanozyn benim randevum 27 sine malesef henüz gidemedim merakla bekliyoruz 🥰

Naazli 6+6 dün duydum canım yok böyle bir hiss 😢❤️

eddaaaa bende 8+5 teyim. Bende sizin gibiyim ara sıra gelen halsizlikler ve bazı dabahlar hafif mide bulantısı dışında bir sorun olmadı. Bence öyle düşünmeyin. Bazı günler aşırı iyi oluyorum . İnsanın içine şüphe düşüyor tabi ama. Bu iyi bişey deyip halimize şükretmel lazım☺️

Yasemin_2958 ay bir tek ben böyleyim sanıyordum ilk çocuk değil mi benim de öyle ama benim 5+5

Esmaonur ayy ayni ben 😂😂 doktora gitmesem gormesem inanmiycamm o derece cok korkuyorum kalbi dururmu bisey olur mu die belirti olsa bir dert olmasa bir dertt zooormus anne olamak 😇

eddaaaa ben şu an 21. Haftadayım ve gebeliğim boyunca hiiçççç bulantı yaşamadım. Sadece tansiyonum çok düşüyordu ilk haftalarda. Herkesim bünyesi farklı sonuçta takılmayın böyle şeylere 🥰

Esmaonur kesinlikleeeee. Şu an arada hareketlerini hissetmesem hamile değilim diycem🤩