Tazeanne0134 Bsraermis8 benim oğlumda ocak15de 2 yaşına girecek canım bende 7+3 haftalık hamileyim bulantı kusma ne durumda senin benim dün akşam 10dan beri 5 kere istifar ettim oğlum sürekli ilgi istiyor yerimden kalkamıyorum 😔 ve kendimi çok kötü hissediyorum
Bsraermis8 Tazeanne0134 sağlıkla büyüsünler ☺️ çok geçmiş olsun umarım geçer hemencecik mide bulantiniz . Benim ara da bulanıyor şükür oğlumda çok çekmiştim
Belirlenmedi Merve_erken maşallah cnm şuan aynıyız prgrama göre son adet tarihin neydi ve ilk beta değerin kaçtı
fatti23 Arkadaşlar 3 test yaptim hep pozitivti dün yine yaptim başka test aldim 1 çikti testemi yanliş yaptim bilmiyorum size böyle birşey oldumu
fatti23 birbebekbirkopekk fatti23 Belirlenmedi Kotu birseymi bu bilmiyorum doktora gidemiyorum almaniyadayim hala öyle bir doktora gidebilmem için hakim yok
birbebekbirkopekk 7 haftalık olduk bizde bugün ☺️ Bulantı kusma hiç olmadı halsizlik ve uyku hali oluyo arada o kdar 🙏🏼 Tsh değerim yüksek çıktığı için bende ilaç kullanıyorum
busekoraltan 7 haftalık olduk. Müthiş mide bulantısı yaşıyorum. Benimde sabah değil aksine geceleri bulantı ve kusma oluyor 😏
birbebekbirkopekk busekoraltan aynı gündeyiz ☺️☺️ Benim bulantım felan olmadı hiç ama akşamları daha çok halsizlik ve uyku hali çok oluyo
cigili91 busekoraltan busekoraltan aynen benim de geceleri cok bulantım oluyor sabahları hiçbir şey yok kesiliyor.