serrakrklh tam 7 haftalık olduk bugün mide bulantısı halsizlik ve kokuları çok keskin alıyorum her şeyden tiksiniyorum 🥺
mihraveannesi serrakrklh bende 8+1 im geçen hafta kendi evimde çok bulantım vardı bir haftadır köyde annemdeyim çok şükür nedendir bilmiyorum ama yok denecek kadar az bulantım
bukusum Belirlenmedi 10 eylum canim adet tarih. 2 gub once 191.8 cikti canim. Bugun tekrar bakilcak hcg ye. Hastane ye geldim. Senin ?
Sibells ikramomm hiç kafaniza takmayın benimde ilk gebeliğim 5 haftalık düşükle sonlandı, şuan tekrar hamileyim, sağlıklı hayırlı değilse olmasın zaten, umarım herşey gönlünüzce olur üzmeyin kendinizi
Almla ikramomm kuzum üzülme dünde konuşmuştuk bak sağlıklı hamile kalabiliyorsun bnde yasadm kimyasal 6 ay sonra tekrardan hamile kaldm yıpratma kendini
Belirlenmedi ikramomm cnm bende adetten 2 gün önce verdim betam 39.1 çıktı adetimin 2. Gün geçikmesiyle 236 değer çıktı doktor düşük sonucu
Belirlenmedi Ysmngny normal yani en az 5 veya 6 haftalık olacak ki gözüksün kişiden kişiye değişir bende de gözükmedi
bircanozyn Arasinkardesioluyor 6+5 iz yeni yeni miğde bulantıları başladı bazen kasıklarda ağrı ama iyi gidiyor bulantı olmasa çok daha iyi olcak 😂
bircanozyn Ysmemr yaa baya erken duymuşsunuz galiba tam bilmiyorum geçen hafta gittim 5 haftadan üstünde değil dedi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 🥰
Ays-e-gul Kızlar bisi sorucam ben sata göre 6+5 gözüküyor ama dün doktor keseyi olctugunde 5+2 dedi sonra 3 hafta sonra da gel dedi testler falan yapılsın dedi ben anlamadım normal mi böyle olması sizce
Belirlenmedi bukusum aramızda bir gün var cnm pazartesi on son kan verdim 48 saat sonra yine kan ver demişti doktor vermeye gitmedim