• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

ikramomm anlıyorum insan kötü oluyor baya haklısınız, ama olumlu düşünün her zaman stres yapmayın asla güzel düşünürseniz güzel olur herşey

eddaaaa oğlumda hiç bulantı yaşamadım 19 aylık şuan🥰 kardeşi geliyor 6 haftalığız aynıyım sıfır bulantı.. keyfini çıkar bence 🧿😀

Benim 6+5 ama inanın doktor tam 6 haftadan itibaren başlayabilir mide bulantilariniz tiksinmeleriniz diye annemde aynıymış bilmiyorum çok bir alakası varmı ama hic yemek yitemiyorum ilacımı içemiyorum kabus gibi oldu banyodan çıkamıyorum çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

@"Naz2010 herhangi bi dusuk beliritisi yasadnmi

bukusum aramızda bir gün var cnm pazartesi on son kan verdim 48 saat sonra yine kan ver demişti doktor vermeye gitmedim

eddaaaa hiç öyle düşünme 16 haftalık hamileyim hiç midem bulanmadı, herkes bizim gibi olmak istiyor gayette sağlıklı bebeğim. Kapat kulağını dışarıya onlar sürekli birşey söylüyorlar zaten

Ceyceyli cnm bende adetime 2 gün vardı baktırdım 39.1 çıktı daha sonra afetimden 2 gün geçti 236.3 çıkmıştı cnm sen tekrar kan verdin mi

Arasinkardesioluyor 7+4 mide bulantısı halsizlik yorgunluk böyle geçiyor günler ilk gebeliğim prilama başladım

eddaaaa 10+2 deyim hiç bulantım olmadı coksükür herşey yolunda😊

hygc3 tuvalet harici ayaga hiç kalkma cnm dikkat et kendne 🥰🤲

Bsraermis8 benim oğlumda ocak15de 2 yaşına girecek canım bende 7+3 haftalık hamileyim bulantı kusma ne durumda senin benim dün akşam 10dan beri 5 kere istifar ettim oğlum sürekli ilgi istiyor yerimden kalkamıyorum 😔 ve kendimi çok kötü hissediyorum