Yeni gebeler toplanalım🤰
eddaaaa oğlumda hiç bulantı yaşamadım 19 aylık şuan🥰 kardeşi geliyor 6 haftalığız aynıyım sıfır bulantı.. keyfini çıkar bence 🧿😀
Benim 6+5 ama inanın doktor tam 6 haftadan itibaren başlayabilir mide bulantilariniz tiksinmeleriniz diye annemde aynıymış bilmiyorum çok bir alakası varmı ama hic yemek yitemiyorum ilacımı içemiyorum kabus gibi oldu banyodan çıkamıyorum çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
@"Naz2010 herhangi bi dusuk beliritisi yasadnmi
Arasinkardesioluyor 5+2 ben canm sanki hiç hamile değilim gibi
bukusum aramızda bir gün var cnm pazartesi on son kan verdim 48 saat sonra yine kan ver demişti doktor vermeye gitmedim
Belirlenmedi 46.9 du canım sen baktırdın mı beta kaç çıktı
Ceyceyli cnm bende adetime 2 gün vardı baktırdım 39.1 çıktı daha sonra afetimden 2 gün geçti 236.3 çıkmıştı cnm sen tekrar kan verdin mi
Tugbatugba-8181- merhaba beta değerleriniz kaçtı
Belirlenmedi baktırdım canım dün verdim ve 459 çıktı
Arasinkardesioluyor 7+4 mide bulantısı halsizlik yorgunluk böyle geçiyor günler ilk gebeliğim prilama başladım
4+5 olduk bizde 😍
eddaaaa 10+2 deyim hiç bulantım olmadı coksükür herşey yolunda😊
Belirlenmedi İlk betam bu zaten 45.65 bununla öğrendim iki gün oldu öğreneli
Bsraermis8 benim oğlumda ocak15de 2 yaşına girecek canım bende 7+3 haftalık hamileyim bulantı kusma ne durumda senin benim dün akşam 10dan beri 5 kere istifar ettim oğlum sürekli ilgi istiyor yerimden kalkamıyorum 😔 ve kendimi çok kötü hissediyorum