Arasinkardesioluyor Biz de 7+5 🎀🎀🎀
Yeni gebeler toplanalım🤰
- Düzenlendi
eddaaaa bende bulantı yasamiyorm canm sadece halsiz oluyorum uyumak istiyorum sürekli o kadar
13+1 selam 🤰 2. Hamileliğim ☺️bu forma 2. Gelişim
Arasinkardesioluyor
7 hafta
Papatyayt ya canim doktor dediki gec döllenme olduğu için böyle dedi gönlünü ferah tut dedi ne biliyim ya içim hiç rahat değil yarin tekrar kan vericem bakalim onda ne cikicak kimyasal olmuş olsaydı şuana kdr adet olmam gerekmezmiydi
Tazeanne0134 oğlumuz kaç yaşında 😊 benimde bir oğlum var Kasım’da 2 yaşına basacak . Ve 10+3 haftalık hamileyim 😊
Arasinkardesioluyor bende 13 haftalık
tam 7 haftalık olduk bugün mide bulantısı halsizlik ve kokuları çok keskin alıyorum her şeyden tiksiniyorum 🥺
Happy-family edicek 4 aya kadar ben 3 aylık hamileyim ve midem çok kötü bulanıyor
bukusum merhaba cnm aynıyız en son regl tarihin nedir ilk betan kaç çıktı
bebegimibekliyorum_ ay benimki de 😍
serrakrklh bende 8+1 im geçen hafta kendi evimde çok bulantım vardı bir haftadır köyde annemdeyim çok şükür nedendir bilmiyorum ama yok denecek kadar az bulantım
ikramomm cnm bende adetten 2 gün önce verdim betam 39.1 çıktı adetimin 2. Gün geçikmesiyle 236 değer çıktı doktor düşük sonucu
Ysmngny normal yani en az 5 veya 6 haftalık olacak ki gözüksün kişiden kişiye değişir bende de gözükmedi
Ceyceyli merhaba cnm ilk beta değerin kaçtı
ikramomm çok gemiş olsun cnm doktora gitmelisin bence
Saglik ocaginin betasi 469 cikti dun kan verdim hastanede beta 257 cikti normalmi sizce?