9+5 haftalık olduk çok berbat durumdaydım 2 gündür hariç düzelicez İNŞAALLAH be ☺️
Yeni gebeler toplanalım🤰
Ysmemr en güzeli olmamasi aynen 2 gundur bende mahvoldum 7+6 yim
Belirlenmedi
Kotu birseymi bu bilmiyorum doktora gidemiyorum almaniyadayim hala öyle bir doktora gidebilmem için hakim yok
8+5 🍇👶🏼
busekoraltan aynı gündeyiz ☺️☺️ Benim bulantım felan olmadı hiç ama akşamları daha çok halsizlik ve uyku hali çok oluyo
fatti23 bir tane daha test al cnm bi dene yani şimdi ben ne desem boş beta hcg baktır inşallah güzel sonuçlar alırsın
busekoraltan aynen benim de geceleri cok bulantım oluyor sabahları hiçbir şey yok kesiliyor.
Arasinkardesioluyor merhaba hayırlı olsun öncelikle bende yeni test yaptırdım
Arasinkardesioluyor Hayırlı olsun öncelikle ben haftamı bile bilmiyorum henüz beta hcg 2922 fakat kese gözükmüyor
Belirlenmedi
Insallah
Arasinkardesioluyor bizde 7+5 olduk,göğüs sızlaması var sadece başka bir şeyimiz yok çok şükür🤗
Nurrr- bizde 8 olduk 3 gün önce kalp atışını duydum
fatti23 rabbim gönlüne göre versin cnm ❤️
Belirlenmedi şuan kaçıncı haftan tam olarak sisteme göre canım
eddaaaa bende 8+3 oldum ve mide bulantım kusmam yok çok nadir arada oluyor oda yemeği fazla kaçırınca :) bende siz gibi çok takıldım araştırdım ama çok normalmiş birazda ırsi sanırım bi ablamda çok olmuş bi ablamda hiç olmadı takılmayın kalp atışını duydum bebişimin gayet sağlıklıymış :) ki ben 4 haftalıktan beri lekelenme yaşıyorum progestan kullanıyorum 🙂
Ceyceyli 4+6 programa göre cnm son adetim 9 eylül
Merve_erken maşallah 🧿 aramız da sizinle 4 gün var yakınız baya 🤗😍
Belirlenmedi ikinci kanı mutlaka ver canım bir baktır yükselişte mi gecikmeden ver inşallah güzel sonuçlar çıkar 🤗