• Gebelik
  • Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? İçinizden ne geçiyordu? Sonuçlar ne?🥰

İlk testi yapınca kiz hissettim sonra doktorda kız dedi sonra yine kıza benziyor dedi 6 ayın sonunda az da olsa kendini gösterince erkek olduğu ortaya çıktı sipanin hiç kendini göstermiyor 7 buçuk aylık hamileyim hiç göstermedi doğru duzgum

irem 16. Haftamizda cinsiyetimizi öğrendik içimden hamile kaldım kalalı hep kız diye geçiyordu ve tahminim tuttu anneler bence illaki hissediyor ben iki hamileligimdede hep erkek hissediyordum ve iki oğlum var 🥰❤️

irem ben de hep erkek hissettim ama 12. Haftada kız olduğunu öğrendiğim şuan 33. Haftadayız 😂

irem 16. Haftada %100 kız dedi
zaten hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda görmüştüm
şuan 30 haftalık değişmedi cinsiyet

irem içimden hep erkek geçiyordu sonuç erkek 16+2 de öğrenmiştik 🥰

15+2de öğrendim. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep kız diyordum kızım olacak 😍 şimdi 37. Haftadayız miniğimi heyecanla bekliyorummm 😍😍❤️❤️

irem 13+4 te öğrendik kızımızı 🥰😍 şuan 21+2 olduk

irem 12+5 te öğrendik yüksek ihtimal erkek demişti sonra 16+1 de gittik %100 erkek dedi 😊 Ben hep erkek olduğunu hissediyordum ve en başından beri rüyalarımda oğlumun olacağını görüyordum 😍 şuan 18 haftalık olmak üzereyiz 🙏

irem 12. Haftada öğrendim erkek hissediyordum erkek çıktı

irem 5 haftalık hamileyken rüyamda bir erkek çocuğu doğurdum sevdim sardım 12 haftalikken öğrendim ki bir oğlum oluyor 😍😍😍 bir tek ismini bulması kaldı

irem ilk hamileliğimde hep erkek hissediyordum kızım oldu😄 ikinci yani şimdiki hamileliğimde hiç bişey hissetmedim bide oğlumuz olucak inşallah🙏🤰🏻

15 haftalikken ögrendim ilk ogrendigimde de kiz hissetmistim. Kiz cikti 24 haftalik oldu 😍🌸

irem 15 haftalık da %90 erkek dedi doktor 17 haftada %90 kız dedi kız olarak kaldı 😂😂💕🐝

İlk ultrasonda onu gördüğümde erkek hissetmiştim sanki oğlumu gördüm orda dedim💙Sonra 11+4 te öğrendim erkek olduğunu 🥰 şuan 17+3 ve değişmedi 🥰

irem hamile kalmadan hatta evlenmeden önce eşimle konuştuğumuzda kızımız olacak dedik. test yaptığımda çift çizgiyi gördüğümüzde eşim kızımın annesi diye hitap ediyordu. 13. haftada doktorum hareketleri kız gibi %90 kız dedi evde şenlik oldu🥲16. haftada kesssssin kız deyince doktor bayramımız oldu. ben de eşim de kız çocuğuna ayrı düşkünlüğümüz var👼🏻

irem bekarlığımdan beri hep kızım olsun istiyordum hamile kaldığımı öğrendim hep kız hissettim 13 haftada doktor kız dedi erken değilmi dediğim de erken ama kızın olacak dedi 16.haftada netleşti ve kızım olacak Allah nasip ederse 20.haftamdayım 😀