İlk testi yapınca kiz hissettim sonra doktorda kız dedi sonra yine kıza benziyor dedi 6 ayın sonunda az da olsa kendini gösterince erkek olduğu ortaya çıktı sipanin hiç kendini göstermiyor 7 buçuk aylık hamileyim hiç göstermedi doğru duzgum
Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? İçinizden ne geçiyordu? Sonuçlar ne?🥰
irem 16. Haftamizda cinsiyetimizi öğrendik içimden hamile kaldım kalalı hep kız diye geçiyordu ve tahminim tuttu anneler bence illaki hissediyor ben iki hamileligimdede hep erkek hissediyordum ve iki oğlum var 🥰❤️
irem 16. Haftada %100 kız dedi
zaten hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda görmüştüm
şuan 30 haftalık değişmedi cinsiyet
irem içimden hep erkek geçiyordu sonuç erkek 16+2 de öğrenmiştik 🥰
15+2de öğrendim. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep kız diyordum kızım olacak 😍 şimdi 37. Haftadayız miniğimi heyecanla bekliyorummm 😍😍❤️❤️
irem 13+4 te öğrendik kızımızı 🥰😍 şuan 21+2 olduk
irem 12. Haftada öğrendim erkek hissediyordum erkek çıktı
16 haftamda erkekmis
irem 5 haftalık hamileyken rüyamda bir erkek çocuğu doğurdum sevdim sardım 12 haftalikken öğrendim ki bir oğlum oluyor 😍😍😍 bir tek ismini bulması kaldı
irem ilk hamileliğimde hep erkek hissediyordum kızım oldu😄 ikinci yani şimdiki hamileliğimde hiç bişey hissetmedim bide oğlumuz olucak inşallah🙏🤰🏻
15 haftalikken ögrendim ilk ogrendigimde de kiz hissetmistim. Kiz cikti 24 haftalik oldu 😍🌸
irem 20 haftalık olduk hala belli değil ☺️
İlk ultrasonda onu gördüğümde erkek hissetmiştim sanki oğlumu gördüm orda dedim💙Sonra 11+4 te öğrendim erkek olduğunu 🥰 şuan 17+3 ve değişmedi 🥰
irem hamile kalmadan hatta evlenmeden önce eşimle konuştuğumuzda kızımız olacak dedik. test yaptığımda çift çizgiyi gördüğümüzde eşim kızımın annesi diye hitap ediyordu. 13. haftada doktorum hareketleri kız gibi %90 kız dedi evde şenlik oldu🥲16. haftada kesssssin kız deyince doktor bayramımız oldu. ben de eşim de kız çocuğuna ayrı düşkünlüğümüz var👼🏻