- Düzenlendi
Tahminler tuttu mu?💖
Biz 18+3 hala net öğrenemedik☺️
Erkek diyordum ben ama %90 kız dedi doktorum🙈
Tahminler tuttu mu?💖
Biz 18+3 hala net öğrenemedik☺️
Erkek diyordum ben ama %90 kız dedi doktorum🙈
irem ben 13 haftalığım gecen hafta kıza benzıyor dedı ama galıba net 16. Haftada bellı oluyormus 🥰
17.hafta hala Öğrenemeyenlerden😂
irem ben kızımı 13. Haftada öğrendim şimdi oğlumu 12. Haftada öğrendim aklımdan yine kız geçiyordu ama erkekmiş hala alışamadım duruma 34 hafta olduk isim bile bulamıyorum 😅😅
Ben erkek hissediyordum hep ama kız olsun istiyodum:) ama erkek olucagını biliyordum rüyalarımda falan hep erkek görüyodum cünkü :)16. Haftada öğrendik şuan 19+6 acaba değişir mi😂 ☺️
irem ben evlendiğim andan beri bi çocuğum olursa erkek olucak hep öyle hissettim ve erkek olduğunu öğrendim.
Cinsiyeti öğrenmeden soruyolardi cevremdekiler ne hissediyorsun diye kız hissediyordum cinsiyet öğrenmeye gittimde 20haftalikti kızım olcak tahminim tutu şuan 31+3 haftalik
Biz 18de ogrendik benim hep içimden erkek geciyordu kız dediler premsesimin hazırlıgını yaptım şimdi karnımı goren erkek bence diyor 😂😂
Mom87897 bana 13. Haftada erkek dediler 17+3 te net kız:)
burcinburcin-91 aaa değişme olabilir mi😍 eğer öyleyse eşim çok sevinicek😍
irem evlenmeden önce ilk bebeğim erkek olacağını hissediyordum. Hamileliği öğrenince erkek dedim hiç şüphem yoktu. Ekşi yemem karnım yana geniş olduğu için eşim kız kız dedi geçen hafta öğrendik oğlumuz olacak. 😘