• Gebelik
  • Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? İçinizden ne geçiyordu? Sonuçlar ne?🥰

irem bu tartışmayı sabitledi.

irem Cinsiyetimizi 18. Haftada öğrendik. İçimden en başından beri erkek geçiyordu ama prensesimiz gelicek inşallah 🥰

Ben erkek hissediyordum hep ama kız olsun istiyodum:) ama erkek olucagını biliyordum rüyalarımda falan hep erkek görüyodum cünkü :)16. Haftada öğrendik şuan 19+6 acaba değişir mi😂 ☺️

irem ben evlendiğim andan beri bi çocuğum olursa erkek olucak hep öyle hissettim ve erkek olduğunu öğrendim.

Cinsiyeti öğrenmeden soruyolardi cevremdekiler ne hissediyorsun diye kız hissediyordum cinsiyet öğrenmeye gittimde 20haftalikti kızım olcak tahminim tutu şuan 31+3 haftalik

irem 10+6 ve 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 2 ayrı doktor. Şuan 15+4 üm. 8 gün donra kontrole gidicem. Umarım net öğrenirim

Biz 18de ogrendik benim hep içimden erkek geciyordu kız dediler premsesimin hazırlıgını yaptım şimdi karnımı goren erkek bence diyor 😂😂

irem bende 16+4 te ögrendim kesin erkek diyordum rüyamda bile görmüstüm. Ama doktor yüzde 90 kız dedi😀😀

irem evlenmeden önce ilk bebeğim erkek olacağını hissediyordum. Hamileliği öğrenince erkek dedim hiç şüphem yoktu. Ekşi yemem karnım yana geniş olduğu için eşim kız kız dedi geçen hafta öğrendik oğlumuz olacak. 😘