• Gebelik
  • Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? İçinizden ne geçiyordu? Sonuçlar ne?🥰

1. Hafta öğrendim erkeğe benziyor ddi ve öyle de oldu☺️

Benım ogrenir ogrenmez (5.haftamda ogrendım ) erkek olduğu icime düşmüştü . Erkek diyordum birde eşimin babası 6 kardes hepsi erkek . Esımle kardesı erkek . Yanı cınsıyetı erkek belirler sülalede 4. Cocuk falan kız oluyor hep onların ondan zaten aksi biraz garip gelirdi 😂

• irem bunu yanıtladı.
  • irem bunu beğendi.

irem tahminim tutmadi ben kız bekliyodum 13. Haftada doktorum %80 erkek dedi 17. Haftada da netlesti🤣

Ecrinn57 bana kız gibi geldi 🐝 hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla 🤲🏻

26 hftalik 2 gün hamileyim Allah’ın izniyle erkek olacak ama kız istiyordum çünkü bu 3.hamileligim

Zeyzeyu19 Eşimin ailesi komple erkek, bizim sülalede öyle bende öyle düşünüyordum ama doktorum bana kız dedi☺️😁

Geçen ay erkeğe benziyor dedi Perşembe günü öğreneceğim inşallah ♥️😍🥰

irem bende her üç gebeligimde kız hissettim üçüde kız🙈🙈

İcinden kız geciyordu taaa 5 bucuk aylikken gosterdi cinsiyetini minik hanim kendini erkek gibi tanitti o vakte kadar 😁😁

8 haftaligim ve bulantılarım çok oluyor birşey yiyip içemiyorum. Su asla içemiyorum. 2 kilo vermişim zaten zayıftım iyice zayıfladım. Endiselenmeli miyim napmam gerekiyor kizlar yardım edin lutfennnn😔😔

Hamileliğimi öğrendiğim andan beri kız diyorduk 17+3 de öğrendik kızmış ❤️ Kızımız olacak Allah nasip ederse 🐣🐣

Gizem0304 doktor ilac veriyo ben onu kulandim ve cok iyi geldi doktoruna soyle yazsin canim

13 de ögrendim şuan 35+6 yız ☺️❤️ içimden erkk geçiyordu ve erkk

irem en baştan beri kız hissettim ve kızımız olcak inşallah ❤️🌸

Gizem0304 senin haftalarındayken suyu az içtiğim için az kalsın bebeğimi kaybediyordum. Su çok önemli, saf halde içemiyorsan aromalandırıp içmeyi dene. Sabah uyanır uyanmaz çubuk kraker ye mide bulantına iyi gelir. Kendini illede yemek yiycem diye zorlama bebeğin şuan çok küçük olduğu için senin beslenmen onu etkilemiyor korkma ilk 3-4 ay bu durumlar normal. Ben 3 ayı tostla haşlanmış patatesle domates salatalıkla geçirdim yemek yiyemiyordum kusuyordum. Şuan 18 haftalık oldu şükürler olsun ve artık herşeyi yiyebiliyorum. Bu geçici bi süreç unutma ve stres yapma dua et sakin kalmaya çalış bebeğine kavuşacağın günü hayal et güzel şeyler düşün. Kilo önemli değil alınır verilir sen kendine ve bebeğine bak. rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin inşallah. Bu arada benimde adım gizem :)

irem biz cinsiyetini 6. Ayda anca öğrene bildik oğlumuz çok nazlı 💙