İlk ultrasonda onu gördüğümde erkek hissetmiştim sanki oğlumu gördüm orda dedim💙Sonra 11+4 te öğrendim erkek olduğunu 🥰 şuan 17+3 ve değişmedi 🥰
Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? İçinizden ne geçiyordu? Sonuçlar ne?🥰
irem hamile kalmadan hatta evlenmeden önce eşimle konuştuğumuzda kızımız olacak dedik. test yaptığımda çift çizgiyi gördüğümüzde eşim kızımın annesi diye hitap ediyordu. 13. haftada doktorum hareketleri kız gibi %90 kız dedi evde şenlik oldu🥲16. haftada kesssssin kız deyince doktor bayramımız oldu. ben de eşim de kız çocuğuna ayrı düşkünlüğümüz var👼🏻
Erkek
irem hep kız istiyordum ama umutlanmamak için erkek isimleri ayarlamıştım 13. Haftada doktorum yüzde 80 kız dedi ben 16. Haftaya kadar tabi yine umutlanmadım bu sefer yüzde yüz kız dedi Allah’ım hayırlı evlat nasip etsin hepimize şimdi 37 haftalığız az kaldı prensesimize kavuşmaya🐣♥️
11 haftada gittiğimde doktorum kıza benziyor dedi 12.ci haftada da öyle söyledi 13 de başka bi doktor erkek dedi 14de doktorum yine kız dedi ama emin değilim diyerek bizde kafalar yandı 😄 merakla bekliyoruz yolan hikayemizin çözülmesini
irem iki kızımda Hep kız dedim tutmuştu 3. De Bi hissim yoktu 14 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim 🥰
- Düzenlendi
irem Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰 Ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer edilirken erkek olacak diye hissettim. Ve cinsiyetinin 12 haftada erkek olacağını öğrendim 🥰 bide transfer günü rüyamda görmüştüm. 🥰
Melike bu yil her kezde bu his varmiş galiba bizde kesin erkek dedik ama kızımız olacak insallah
irem eşim erkek dediği için gıcıklık olsun diye kız diyorum bende 😊 rüyamda hep kız isimleri söyleniyor Yuşa Hz. Gitmişim kız ismi söylediler orada.. sağlıklı doğsunlar gerisi önemli değil.. kızmış erkekmis hepsi aynı bu zamanda..
irem 13 haftada
11+2 erkek
- Hafta öğrendim erkeğe benziyor ddi ve öyle de oldu☺️