• Gebelik
  • Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? İçinizden ne geçiyordu? Sonuçlar ne?🥰

duygulu62 24 haftalık olacağız hala net bir şey demediler. Bir kıza benziyor bir erkeğe benziyor diye diye yediler ömrümü 😅😅😅

Adet tarihime göre tam 11+0 ultrastona göre 11+5 de erkek olduğunu gördük .Değişeceğini pek sanmıyorum apaçiktı.kiz istiyorduk ama erkek hissediyordum zaten. 2.oğlan yolda gibi 😅

Bir kızım var oğlum olsun istedim ama içimden hep bu da kız diye geçti :) 2. Kızım olacak inşallah

irem 12+4 haftaligiz %80 kız dedi bakalim buyuk ihtimal kiz galiba😊😊🌸

• [silindi]

irem ilk hamileliğimdd hissetmiştim erkek olacağını ki doğru cıktı.. şimdi 2. Daha yeni bakalım sağlıkla hayırlısı ile kucaklarımıza alalım da :) bi de doktorumuz %100 kız demişti :)

burcinburcin-91 13 haftada bana erkege benzıyo dedı 17 de gıttım göstermıyır henuz bellı degıl dedı cuma tekrar gıdıcem bakayım ne ben kızmıstıyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Zelihatugra Allah ım şafi ismi ile tecelli etsin inşallah bol şifa diliyorum
    detaylı ultrason yaptırmamısmıydınız nasıl doğuma kadar anlaşılmadı 🤷🏻‍♀️

Bana bugun özel hast doktorum %80 erkeğe benziyor dedi.13+4 haftalığım. Kordonda olabilir ama orda var bişey yüksek ihtimalle erkek dedi. Sizce değişir mi doğru mudur cevap verin lütfen 🙏

irem 12.haftada doktorum %70 erkek dedi 16 da %80 20 de %99 erkek dedi beni her gören erkek diyordu hamile olduğumu bilmezken rüyamda erkek bebek görmüştüm hamile olduğumu öğrendim rüyamda kız bebek gördüm 😂 bilinç altımda kız yatıyormuş demek ki

irem 12. Haftada tahmini söyledi doktor 15.haftada net söyledi ben ilk andan beri erkek diyordum eşim kız diyordu Erkek 👼🏻

irem İlk gebeliğim, 15.haftamda öğrendim ben. Hamileliğimin en başında beri erkek olacak gibi hissediyordum, öyle de oldu. Kız bebeklerine de meylim çok fazladır ama hiç kız olacak gibi hissedememiştim. Öğrendiğimde çok sevindim, erkek çocuklarının anneye düşkünlüğünü seviyorum ne yalan söyleyeyim 😅 Gerçi sağlıklı olsunlar da gerisinin bir önemi yok bana kalırsa 🌸

irem 11+5 te öğrendim en erken ben öğrenmişim galiba 😀

Bende hep kız hissettim hatta rüyamda bile kız gördüm,sonra eski batıl denemeler testler yapıldı hepsinde kız çıktı 😬ama bir oğlum olacakmış hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun 🙏

Myilmaz erkek denilince değişmiyor genelde. Benim bu oğlumdada 11. Haftadan beri hep erkek dediler ve değişmedi.

Sunavarol basta kız dediyse kızdır o zaman bana 13 haftalık Ken kıza benziyor dedi 16 da kesin kız dedi. Bende erkek hissediyordm ama kısmet. Hayırlısı olsun kızımızla 🤗💓

13+1 iken erken olduğunu öğrendik 🧿🤗
      Gönlüm hep kız olsun istiyordu ama bir yandan da içimden hep erkek olacak hissiyatı vardı. Hiç önemli değil kiz-erkek farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da 🤲Sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim insallahhh

Seryy evet bencede erken ama verdiği % de büyük bir yüzde ona şaşırıyorum😅