Minicikkiz evet canım 3-6 daha fazla alınmalı. 15 günde değil kıyafet bebek bezi numarası bile değişiyo çünkü. İlk bebeğimden biliyorum. Kapanmaları bende bekliyorum gidişat iyi değil gibi. Gezmeyede korkuyorum. Bakalım hakkımızdq hayırlısı.
Kasım Aralık anneleri
Minaminisi
Ya öylemi bebek bezi numarasidami değişiyor. İyiki yazdın ona göre bakarız. Hiç duymamıştım 🙈
Minicikkiz bizimde aralığın ilk haftası Allah’ın izniyle 🙏😇 şimdilik beşiğini aldım dolabını aldım puseti aldım kışlık kalın battaniye bir tanede yine kışlık ama daha ince bir battaniye aldım ve hemen hemen 30 kat falan elbise tulum vs aldım kızıma görünce dayanamıyorum çok tatlılar 😍 biraz toka aldım bir kaç elinde tutmalık oyuncak aldım ve 5 tane ayakkabı aldım 🥰
@Halidebilbik ben de çok almak istiyorum ama daha kış ürünleri çıkmamış siz nasıl o kadar elbise tulum aldınıız🙈
Minicikkiz civilden aldım park yatak kanz marka, baby Care safari bebek arabası aldım birde yine civilden onun dışında göğüs pompası a101den kiwi marka ufak tefek de zıbın tulum müslin örtü aldım gördükçe 😂
Minaminisi dogumun nezaman canim beraberiz galiba bizim 23 aralik kismetse 😍
Minicikkiz benimde kasim sonu aralik basi gibi olucak daha henuz hic bisiy almadik ekim gibi almaya basliycaz Allah nasip ederse
Minicikkiz bizde Kasım sonu Aralık başı insaAllah 🤲🏻🤍beşik,isimli hastane çıkışı ve bez pişik kremi hariç herseyi aldım ebebek,civil,en ucuz bebek marketi , buralardan battaniye,havlusu kıyafet alışveriş yaptım trendyoldan ise anakucagi portbebe çanta vs aldım … geri kalan pikesi yorganı el işi battaniyesi nevresimi oturma yastığı alt açma
vs vs kendim yaptım halk eğitimde dekoratif ev Tekstili öğretmeniyim 🥰
[silindi] besik nasıl tercih ettiniz
GAMZE_SALTKAYA21 en ucuz bebek marketi ürünleri kalitelimi sizce bebek giyim olarak yerleri iyimi 😍
Ikincinefes Maşallah size🌸20 kasımdan sonra canım. 25-28 gibi inşallah.
Minicikkiz ben de biraz kıyafet aldım iznimiz var memeleketden geldikden sonra alacağız eger bakarsanız e bebeğin internet sitesinde indirim oluyor
Minicikkiz benim de doğumum Aralık ayında olacak inanın 3-5 tulum kıyafet dışında daha herhangi bir şey almadım 😊 Eylül gibi başlamayı düşünüyorum
Kbra_27 iki posta sipariş verdim güzeldi cevremdekiler harıl harıl ordan alıyor beğendim açıkçası güzel 👍🏻
GAMZE_SALTKAYA21 hmm çok teşekkür ederim 😊
Minicikkiz valla ben bisiler aldim ama ne aldigimi bile bilmiyorum lise yapip ne aldiysam isaretliycem bakalım 😅
Minicikkiz heves edip 2li zıbın aldım sadece başka birşey almadım cinsiyet henüz belli değil bu cuma öğrencez inşallah sonrasında ufak tefek alayım diyorum benim Aralık sonu gibi olucak 19+5im
Minicikkiz merhaba benim de sizin gibi ama henüz hiç birşey almadım 30. Haftayı bekliyorum
Minicikkiz ben kasım 20 gibi doğumum , sadece giyim aldım 0-3 aylık 😂 başka bişey almadım .
Minicikkiz merhaba 8 Aralık doğum tarihi görünüyor bizim 😊
Oda takımı,anne yanı beşik,bebek arabası, katlanır küvet seti,hastane çıkışı,yeni doğan takımlar,3-6 aylık tulumlar,bol bol zıbın,biberon,emzik,battaniye, müslin örtüler, tırnak makası tarak seti, kamera, termometre, bebek bakım çantası, dolap düzenleyiciler, önlük, burun aspiratörü, reflü yatağı, emzirme yastığı, emzirme örtüsü, kiraz çekirdekli patik, ateş ölçer, ağız mendili, battaniye, çorap, elektrikli süt sağma makinesi. Kendi ihtiyaçlarım ve odasına alacağım bazı şeyler kaldı daha çok