• Öneri
  • Kasım Aralık anneleri

Adaaa16 bende daha kışkıklarını Almadım canım yeni doğduğu zaman giyeceklerini aldıklarım hep yazlık elbiseler tulumlar şortlar falan kışlık olarak sadece 2 tane battaniye aldım ama kime sorsam en fazla 2 haftaya kadar kışlıklarıda getireceklerini söylüyorlar inşallah o zaman başlarız almaya cicileri 😍

Minicikkiz benim de doğumum kasım sonu gibi olacak Allah nasip ederse ama kula uygun hiç bişey bulamıyorum mağazalarda hep yazlık artık gitmiyorum o yüzden 😂 ıvır zıvır bişeyler aldım kıyafet battaniye falan ama neye ne kadar ihtiyaç olur hiç kestiremiyorum

Ar2020 bizim dogumumuzda 10 kasım a denk geliyor 💖 cinsiyeti nedir bebeğinizin ?

Kerem_mom estağfurullah canım, ben ilk heyecanla çok kıyafet almıştım. 0-3 mesela çok almıştım çoğunu giyemedi o zaman. Şimdiki bebeğimde 0-3 ay olarak sadece 10lu Hastane çıkışı(battaniye var ama takım olsun diye 10lu mutlaka alacağım) 2 tane 5li takım, 3-4 tane iç badi. Ekstra eldiven çorap alacağım. Tulumlar ayaklı oluyo ama içine çorap şart. Bu saydıklarımı en fazla 20 gün giyecek, sonra bir büyüyor 3-6 ya geçiyosun bi anda. 3-6 olarak ayaklı tulumlar alacağım. Battaniyeye sarıcaz zaten evde. İç çıtçıtlı badi çok olsun sürekli değiştirmek gerekiyor. Ben zaten eylülde alışveriş yapıp fikir amaçlı paylaşacağım kasım aralık anneleri için 🌸

Minaminisi çok teşekkür ederim , bana hep büyük al dediler biraz abarttım galiba hep 6 -9 aylık aldım tulumları😀 bundan sonrasında 3-6 aylık alayım o zaman

Kerem_mom rica ederim😊 6-9 a da zaman grlir elinde kalmaz. Biraz 3-6 alabilirsin.

honeyland erkek Canım sağlıkla kucağına alırız inşlhhh

Minicikkiz Allah nasip ederse doğum 30 kasım 🤗 daha hiçbir şey almadım 🙊 korona korkusuyla evden dışarı çıkamıyorum ki
        alısveriş yapayım 🤭
        Biraz daha zaman geçsin başlarım insallah 😅