Minicikkiz henüz cinsiyet belli değil bu yüzden birşey almadım
Kasım Aralık anneleri
Kasım 10 doğum tahmini henüz hiç birşey almadık 32. Falan olalım almayı düşünüyorum yeğenimden çoğu şeyi de var ondan galiba bu rahatlık 😍😍
Kasım .sonu aralik başı doğum inşaAllah daha br şey gelmedim 3.gebeligim beşikler hazır bebek arabası puset hazır zaten kıyafet olarak abilerinden kalma bir iki takım.var başka.kiayfet yok bu ay sonu başlıcam 5 li.set almayı dusunuyrm zıbın çorap eldiven. Bir iki tulum ayaksız ama şuan fikir bu 🙈🤭😊
Minicikkiz Bende aralık anasıyım inşallah. Şuan sadece bakım ürünlerini ve tırnak makasını falan aldım. Bi kaç mağaza gezdim ama kış sezonu eylülde başlayacakmış, ürünler zaten yazlık ve sonhabarlıktı almadım hiç. Bu ikinci gebeliğim olduğu için ilki gibi çok aşırıya kaçmayacağım. 0-3 ay az 3-6 daha çok alacağım. şuan 20haftalık olduk, sonlara bırakmadan erkenden halledeceğim bu sefer. Kapanmalar falan olursa netten almak istemiyorum bebek kıyafetini. Dokunmam lazım kumaşına falan.
Nagihanusbrk
Aynen kış bebekleri olacakları için. Bende bol zıbın vs Alicam. Zaten yaza doğru biraz daha büyürler . Bende ozaman elbise vs almayı düşünüyorum 🥰
Minaminisi
Aynı dusuncedeyim . Bende elbisesini vs elimle dokunup almak istiyorum.
Bu gidişle kapanma vs olur diye düşünüyorum.
3.6 ay daha fazla almamız lazım
Yasasinanneolmak
Yavaştan yavaştan almaya başlarsın 🌸😊
Minicikkiz evet canım 3-6 daha fazla alınmalı. 15 günde değil kıyafet bebek bezi numarası bile değişiyo çünkü. İlk bebeğimden biliyorum. Kapanmaları bende bekliyorum gidişat iyi değil gibi. Gezmeyede korkuyorum. Bakalım hakkımızdq hayırlısı.
Minaminisi
Ya öylemi bebek bezi numarasidami değişiyor. İyiki yazdın ona göre bakarız. Hiç duymamıştım 🙈
Minicikkiz bizimde aralığın ilk haftası Allah’ın izniyle 🙏😇 şimdilik beşiğini aldım dolabını aldım puseti aldım kışlık kalın battaniye bir tanede yine kışlık ama daha ince bir battaniye aldım ve hemen hemen 30 kat falan elbise tulum vs aldım kızıma görünce dayanamıyorum çok tatlılar 😍 biraz toka aldım bir kaç elinde tutmalık oyuncak aldım ve 5 tane ayakkabı aldım 🥰
@Halidebilbik ben de çok almak istiyorum ama daha kış ürünleri çıkmamış siz nasıl o kadar elbise tulum aldınıız🙈
Minicikkiz civilden aldım park yatak kanz marka, baby Care safari bebek arabası aldım birde yine civilden onun dışında göğüs pompası a101den kiwi marka ufak tefek de zıbın tulum müslin örtü aldım gördükçe 😂
Minaminisi dogumun nezaman canim beraberiz galiba bizim 23 aralik kismetse 😍
Minicikkiz benimde kasim sonu aralik basi gibi olucak daha henuz hic bisiy almadik ekim gibi almaya basliycaz Allah nasip ederse
Minicikkiz bizde Kasım sonu Aralık başı insaAllah 🤲🏻🤍beşik,isimli hastane çıkışı ve bez pişik kremi hariç herseyi aldım ebebek,civil,en ucuz bebek marketi , buralardan battaniye,havlusu kıyafet alışveriş yaptım trendyoldan ise anakucagi portbebe çanta vs aldım … geri kalan pikesi yorganı el işi battaniyesi nevresimi oturma yastığı alt açma
vs vs kendim yaptım halk eğitimde dekoratif ev Tekstili öğretmeniyim 🥰
[silindi] besik nasıl tercih ettiniz
GAMZE_SALTKAYA21 en ucuz bebek marketi ürünleri kalitelimi sizce bebek giyim olarak yerleri iyimi 😍
Ikincinefes Maşallah size🌸20 kasımdan sonra canım. 25-28 gibi inşallah.
Minicikkiz ben de biraz kıyafet aldım iznimiz var memeleketden geldikden sonra alacağız eger bakarsanız e bebeğin internet sitesinde indirim oluyor
Minicikkiz benim de doğumum Aralık ayında olacak inanın 3-5 tulum kıyafet dışında daha herhangi bir şey almadım 😊 Eylül gibi başlamayı düşünüyorum