• Öneri
  • Kasım Aralık anneleri

Minicikkiz ben kasım 20 gibi doğumum , sadece giyim aldım 0-3 aylık 😂 başka bişey almadım .

Minicikkiz

Minicikkiz merhaba 8 Aralık doğum tarihi görünüyor bizim 😊
Oda takımı,anne yanı beşik,bebek arabası, katlanır küvet seti,hastane çıkışı,yeni doğan takımlar,3-6 aylık tulumlar,bol bol zıbın,biberon,emzik,battaniye, müslin örtüler, tırnak makası tarak seti, kamera, termometre, bebek bakım çantası, dolap düzenleyiciler, önlük, burun aspiratörü, reflü yatağı, emzirme yastığı, emzirme örtüsü, kiraz çekirdekli patik, ateş ölçer, ağız mendili, battaniye, çorap, elektrikli süt sağma makinesi. Kendi ihtiyaçlarım ve odasına alacağım bazı şeyler kaldı daha çok

Minicikkiz Sepet beşik, bebek arabası, 2 tane hastane çıkışı, battaniye, 3-6 ay zıbınlar, nevresim takımı, tulumlar, ayakkabı ve emzik. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır. 1 2 aya büyük beşik alacağız. Bu ayda deterjajlarını bebek bezini almayı düşünüyorum 🌺

Minicikkiz bnde daha yeni bı iki zıbın aldım. 3 lu bı takım aldım. Zaten ananemiz yelekler örüyor 😁 herşeyimi almaya çalışıyor. Sevdiklerimiz hediyeler alıyor battaniye v.s. Sanırım bana pek bişi kalmicak büyük seyler haricinde.

Minicikkiz merhabaa galiba aynı zamanlarda doğum yapcaz benim de ilk bebişimm 😄 2 hafta önce yavaştan zıbın gibi sadece giyim üzerine bişeyler almaya başladım 😅

Minaminisi benim ilk gebeliğim siz daha deneyimlisiniz 😊 nelerden kaçar tane almak gerek mesela 0-3 ay 3-6 ay olacak şekilde kaçar tane ne almak gerekir

Minicikkiz kasım başında inşallah doğum yapacağım. 26+3 oldum. Gardolap aldım. Ablamın bebeğinin küçülenlerini aldım. Arkadaşımın bebeğinin küçülenlerini aldım. Hepsi yep yeni resmen çocuk ne kadar giyiyo ki 🤷‍♀️ bebek banyo seti zıbın tulum aldım. Ama abartmadan aldım. Her ay kendime bir liste yapıyorum bu ay bu eksik alınacak diye. Dolabı öncelikli aldım ki kıyafetler sağda solda gezmesin diye. Bime şoka çarşaf geliyor onlardan aldım. English home da pikeler indirimdeydi. 2 tane pike aldım daha yeni. Bir de ter havlusu aldım ordan çok kaliteli geldi bana. Eylül ayında da kozmetik ürünlerini alıcam. Pişik kremi deterjan falan. Şampuan incia nın promosyon ürünleri var. Şampuan kullanmayı düşünüyorum. O yüzden lazım olursa da onlar yeter. Benden bu kadar 🙂

Adaaa16 bende daha kışkıklarını Almadım canım yeni doğduğu zaman giyeceklerini aldıklarım hep yazlık elbiseler tulumlar şortlar falan kışlık olarak sadece 2 tane battaniye aldım ama kime sorsam en fazla 2 haftaya kadar kışlıklarıda getireceklerini söylüyorlar inşallah o zaman başlarız almaya cicileri 😍

Minicikkiz benim de doğumum kasım sonu gibi olacak Allah nasip ederse ama kula uygun hiç bişey bulamıyorum mağazalarda hep yazlık artık gitmiyorum o yüzden 😂 ıvır zıvır bişeyler aldım kıyafet battaniye falan ama neye ne kadar ihtiyaç olur hiç kestiremiyorum

Ar2020 bizim dogumumuzda 10 kasım a denk geliyor 💖 cinsiyeti nedir bebeğinizin ?

Kerem_mom estağfurullah canım, ben ilk heyecanla çok kıyafet almıştım. 0-3 mesela çok almıştım çoğunu giyemedi o zaman. Şimdiki bebeğimde 0-3 ay olarak sadece 10lu Hastane çıkışı(battaniye var ama takım olsun diye 10lu mutlaka alacağım) 2 tane 5li takım, 3-4 tane iç badi. Ekstra eldiven çorap alacağım. Tulumlar ayaklı oluyo ama içine çorap şart. Bu saydıklarımı en fazla 20 gün giyecek, sonra bir büyüyor 3-6 ya geçiyosun bi anda. 3-6 olarak ayaklı tulumlar alacağım. Battaniyeye sarıcaz zaten evde. İç çıtçıtlı badi çok olsun sürekli değiştirmek gerekiyor. Ben zaten eylülde alışveriş yapıp fikir amaçlı paylaşacağım kasım aralık anneleri için 🌸

Minaminisi çok teşekkür ederim , bana hep büyük al dediler biraz abarttım galiba hep 6 -9 aylık aldım tulumları😀 bundan sonrasında 3-6 aylık alayım o zaman

Kerem_mom rica ederim😊 6-9 a da zaman grlir elinde kalmaz. Biraz 3-6 alabilirsin.

honeyland erkek Canım sağlıkla kucağına alırız inşlhhh

Minicikkiz Allah nasip ederse doğum 30 kasım 🤗 daha hiçbir şey almadım 🙊 korona korkusuyla evden dışarı çıkamıyorum ki
          alısveriş yapayım 🤭
          Biraz daha zaman geçsin başlarım insallah 😅