• Gebelik
  • Fazla kilo alımı duygusal etki

Ipeknur hayır ya elaleme ne bakıyorsun sen bak beni tanısan derdin bu açgözlü bile yaptıysa ben de yaparım derdin😂 gram umudum yoktu kendimden diyordum ben aşırı alırım boyum da kısa vs milleti bırak ben gömüyordum kendimi sonra şeker nedeniyle diuetisyene gidince bebek için yaptığımdan diyeti asker gibi uyguladım 2 cevizse 2 tane yedim vs kendime güvenim geldi şeker düştü su dengelendi kii alırı obur iştahlı biriyimdir şimdi 34 üm arada kaçamak yapıyorum ama 24ten beri asker gibiydim siz de olursunuz oyle 👍🏻

[silindi] gelen yorumlar bana ilham verdi evladımız için bu süreci sağlıklı geçirip sonrasında vermeye bakıcaz artık

Ipeknur hamilelikte kilo alımı çok normal. Önce dönüp kendilerine bakmalarını söylemelisin 😊 eşinde bu durumu normal karşılamalı, böyle şeyler etkiliyor bu dönemde oldukça fazlaca hem de. Takılmamayı dene. Sonuçta içinde bir can taşıyorsun kilo alımı tabi ki olacak

Ipeknur ne diye bahsediyorlar. Çok yanlış gerçekten anlamıyorum. İnsanları üzmek ve düşürmek nasıl bir zevk veriyor 🙄. Hele ki hamile bir kadın . Canm üzülme bn 48 kiloyla hamile kaldım ve şuan 56 kiloyum . 26+6 oldum. Bnce kafana takma inşallah bebiisin kilosudur . 🤗❤️❤️❤️

Ipeknur sıkma canını 35 haftalgm 19 kilo aldım ve almaya devam ediyorum catlaklarımdan bahsetmiyorum bile popoma dogru bile yırtıldım tadını cıkar

esderler_ o kadar haklısınız ki. Allahıma şükürler olsun evlat sahibi oluyorum dünyadaki en güzel şey bu ama bi an insan duygularına engel olamıyor işte. Zamanla herşey daha güzel geçer umarım

Esraktrc o minnak sağlıklı olsun yeterki, inanın çevre baskısı insanı çok yoruyor evladıma sağlıkla kavuşmak en büyük duam

Gull_94 teşekkür ederim :) bu minik mucizem için bidaha üzülmek istemiyorum kiloma laf edenlere bide öyle söylemeyi denemeliyim gerçekten çok teşekkür ederim

Ipeknur canım hamileliğini ne kadar huzurlu ve mutlu geçirirsen çocuğun doğduğunda o kadar sorunsuz bir bebiş oluyor emin ol ben oğlumda çok güzel hamilelik geçirdim ve doğduğunda nerdeyse acıkmasa aglamayan sıkıntısız çok mutlu birin bebekti 2 yasında hala öyle etrafa gülücükler saçar sevgi dolu. Ve doğumda 9 kilo aldığım halde Doğumdan 1 hafta sonra 14 kilom gitmişti çok çabuk veriyorsun o kiloları emin ol ama hamileliğini gönlümce yasa kimseyi takma kaç kere gelirki insanın başına böyle seyler emin ol onlar senin en güzel kiloların olacak 😍

gmzns tek motivasyonum inanın bebeğim teşekkür ederim

Ipeknur Ayy bu çevre baskısı valla beni deli ediyor. Takılmayın canım insanlara lafınızı da esirmeyin bırak kim ne derse desin. Herkes kendine baksın ya

Ipeknur kendinize givenin elinizden geldigi kadar yaparsiniz gayret edin yruuryus de yapin 👍🏻

Ipeknur hic alakası yok. Bugun bir tane arkadaş ile konuştuk 2 çocuğu var hamileliginde kac kilo aldığını sordum 20 üzerinde dedi. Haline bi baktim 50 kilo var yok. Nasıl verdin dedim öyle güzel veriliyor ki bebek uyandı mamasını yedir onu yap bunu yap derken gidiyor dedi. Simdiden böyle şeyleri kafanıza asla takmayın. Bebeğiniz saglikli mi siz saglikli misiniz önemli olan gerçekten bu. Gerisi teferruat. Kim ne derse desin bence keyfini çıkarmaya bakın.

micky takmamayı uzunca bir süre denedikten sonra böyle oldum ama gelen yorumlar ve görüşler çok iyi geldi çok teşekkür ederim