Minnakkannesi Allah bağışlasın inşallah ömrü boyunca öyle mutlu huzurlu bir çocuk olur. Bende çok teşekkür ederim
Fazla kilo alımı duygusal etki
mavi_kelebek467 denicem birinde mutlaka
Benimde ömrüm boyunca kg kg diye başımın etini yediler 6 yaşından beri kiloyla başım belada 27 yaşındayım 2 sene sağlıklı beslenme ve spor ile 50 kg verdim hayatımda ilk kez üstüne hamile kaldım 15 kg aldım hemen herkes başladi çok yeme bak bilmem ne yok kg aldin biktiriyorlar en sonunda bağırdım yeter dedim ya kg kg ömrümü yediniz bende farkındayım şuan çok memnun değilim ama can taşıyoruz heralde diye şuan daha kimse laf edemiyor sinir olunmayacak gibi değil vercez insallh iyi düşünelim olumlu düşünelim başarabiliriz hele bir bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım bugün bende açtım post sabah çok cnm sıkılmıştı üzülmüştüm ama toparladım biraz
Ipeknur verirsin biraz irade biraz sabır hallolmıcak sorun değil dediğin gibi sağlık olsun şuan bebeğini üzme ileride birde bunun için üzülürsün 😀
Neslihanbew dışarıdan gelen yorumları kapatma şansımız olsa keşke :)
Ipeknur ağızlarını kapatamazsın ama kendi kulaklarını kapatmanı tavsiye ederim He He de geç 😀
Ipeknur ya neden bunu kötü bişey gibi algılayıp kötü duygulara kapiliyosunuz ? Çevrenizdeki insanlar neden bu kadar kotu ? Sen bı can taşiyosun hem kendin için hem onun için besleniyosun o kilolar onun armağanı.. bu günleri mutlu geçirmek onu hayal ederek beklemek varken neden bunlara kafanızı takiyosunuz.. çirkinleşmiyosunuz aksine dünyanın en güzel kadını oluyosunuz. Tamam doğum rahatlığı için yürüyüş spor yapmak önemli ama alınan kilolar beni cirkinlestiriyo demek bence bebeğinize haksızlık. Bunları takmak yerine onun için hazırlıklar yapın onunla konuşun kafanızı başka şeylere yormayın..
Ipeknur bu kadar üzülecek birsey yok bunda inanın esinizin ve cevrenizin bunu yapmasi cok sacma siz hamilesiniz her hamile ayni olacak diye birsey yok kilo nedirki doğumdan sonra verirsiniz akliniza koyun ve isteyin yeterki kendinizi üzüp bebegimlnizide üzmeyin ben hamile kalmadan önce platese giden bir insandim heray karin kaslarım falan vardi düşünün simdi 33 haftalik olmak uzereyim ve 15 kilo aldim kaslarimdan eser kalmadi ama hic üzülmüyorum bebegim saglikli olsun yeterki o iyi olsun ben her türlü kilo veririm bebeginizide üzmeyin yazık sabiye tek derdiniz bu olsun inanki ya bebeğinizde bi sıkıntı olsaydi başkalarının dediğine bakmayin siz annesiniz sadece bebeğinizi düşünün 🤰🏻😌
Kbracoskun o kadar haklısınız ki kendimi oğluma ve doğuma hazırlamak varken çevremi neden taktım bilmiyorum
Ipeknur her halinle güzelsin çünkü sen bı annesin 🌼 bırak onlar konuşsunlar çünkü anca konusurlar. Bu hayat senin bu bebiş senin kilolar senin onları zerrece ilgilendirmez