• Gebelik
  • Fazla kilo alımı duygusal etki

Ipeknur Ayy bu çevre baskısı valla beni deli ediyor. Takılmayın canım insanlara lafınızı da esirmeyin bırak kim ne derse desin. Herkes kendine baksın ya

Ipeknur kendinize givenin elinizden geldigi kadar yaparsiniz gayret edin yruuryus de yapin 👍🏻

Ipeknur hic alakası yok. Bugun bir tane arkadaş ile konuştuk 2 çocuğu var hamileliginde kac kilo aldığını sordum 20 üzerinde dedi. Haline bi baktim 50 kilo var yok. Nasıl verdin dedim öyle güzel veriliyor ki bebek uyandı mamasını yedir onu yap bunu yap derken gidiyor dedi. Simdiden böyle şeyleri kafanıza asla takmayın. Bebeğiniz saglikli mi siz saglikli misiniz önemli olan gerçekten bu. Gerisi teferruat. Kim ne derse desin bence keyfini çıkarmaya bakın.

micky takmamayı uzunca bir süre denedikten sonra böyle oldum ama gelen yorumlar ve görüşler çok iyi geldi çok teşekkür ederim

Ipeknur bir arkadaş şey yazmıştı, “Evet aldım, seni bile yerim” bir de bunu deneyin bence. 🤭🤭🥰🌼

Misrax
          Tadını çıkarmam gerekiyor gerçekten ben çok kulak asmışım çok teşekkür ederim

Minnakkannesi Allah bağışlasın inşallah ömrü boyunca öyle mutlu huzurlu bir çocuk olur. Bende çok teşekkür ederim

Hacerdnc kimseyi duymamakta çok kararlıyım artık onlara kalsa veremem bu kiloları ama artık dinlemiyorum çok teşekkür ederim

Aysekrcy çok üzdüm evladımı da allahım tüm hamilelere annelere evlatlarına sağlık versin 🙏

Taze_gebe Canım sende bugün bizlere bol bol teselli verdin sağolasın 😊 destek görmek çok güzel birşey

Benimde ömrüm boyunca kg kg diye başımın etini yediler 6 yaşından beri kiloyla başım belada 27 yaşındayım 2 sene sağlıklı beslenme ve spor ile 50 kg verdim hayatımda ilk kez üstüne hamile kaldım 15 kg aldım hemen herkes başladi çok yeme bak bilmem ne yok kg aldin biktiriyorlar en sonunda bağırdım yeter dedim ya kg kg ömrümü yediniz bende farkındayım şuan çok memnun değilim ama can taşıyoruz heralde diye şuan daha kimse laf edemiyor sinir olunmayacak gibi değil vercez insallh iyi düşünelim olumlu düşünelim başarabiliriz hele bir bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım bugün bende açtım post sabah çok cnm sıkılmıştı üzülmüştüm ama toparladım biraz

Ipeknur rica ederim ne demek canım. Kilo takılacağın en son konu olmalı bence. Sen evladını düşün bırak kim ne demiş etmiş.

Eski9 tabiki önce içimizdeki can çok önemli önce onu düşünmeliyiz ama bazen çevre baskısı dayanılmayacak bi hal alıyor

Ipeknur verirsin biraz irade biraz sabır hallolmıcak sorun değil dediğin gibi sağlık olsun şuan bebeğini üzme ileride birde bunun için üzülürsün 😀