Fazla kilo alımı duygusal etki
Ipeknur hic alakası yok. Bugun bir tane arkadaş ile konuştuk 2 çocuğu var hamileliginde kac kilo aldığını sordum 20 üzerinde dedi. Haline bi baktim 50 kilo var yok. Nasıl verdin dedim öyle güzel veriliyor ki bebek uyandı mamasını yedir onu yap bunu yap derken gidiyor dedi. Simdiden böyle şeyleri kafanıza asla takmayın. Bebeğiniz saglikli mi siz saglikli misiniz önemli olan gerçekten bu. Gerisi teferruat. Kim ne derse desin bence keyfini çıkarmaya bakın.
Gururunannesi en büyük mutluluğum bebeğimin sağlıklı olması çok teşekkür ederim
Ipeknur bir arkadaş şey yazmıştı, “Evet aldım, seni bile yerim” bir de bunu deneyin bence. 🤭🤭🥰🌼
Minnakkannesi Allah bağışlasın inşallah ömrü boyunca öyle mutlu huzurlu bir çocuk olur. Bende çok teşekkür ederim
mavi_kelebek467 denicem birinde mutlaka
Benimde ömrüm boyunca kg kg diye başımın etini yediler 6 yaşından beri kiloyla başım belada 27 yaşındayım 2 sene sağlıklı beslenme ve spor ile 50 kg verdim hayatımda ilk kez üstüne hamile kaldım 15 kg aldım hemen herkes başladi çok yeme bak bilmem ne yok kg aldin biktiriyorlar en sonunda bağırdım yeter dedim ya kg kg ömrümü yediniz bende farkındayım şuan çok memnun değilim ama can taşıyoruz heralde diye şuan daha kimse laf edemiyor sinir olunmayacak gibi değil vercez insallh iyi düşünelim olumlu düşünelim başarabiliriz hele bir bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım bugün bende açtım post sabah çok cnm sıkılmıştı üzülmüştüm ama toparladım biraz
Ipeknur verirsin biraz irade biraz sabır hallolmıcak sorun değil dediğin gibi sağlık olsun şuan bebeğini üzme ileride birde bunun için üzülürsün 😀